.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 30. tammikuuta 2014

Voimapuutarhan kukkien vastuualueet jaossa

AKILEIJA

 UNELMAT ja AARREKARTAT - unelmien toteutusHARJANEILIKKA 

ERILAISUUS - arvostaminen ja hyväksyminen
KIELO 

HILJAISUUS ja RAUHA
TIIKERILILJA 

ILO ja ONNI
PIONI 

LUOTTAMUS

UNIKOT 

OLEN OMA ITSENI ja ROHKEUSKULLERO 

AAMU ja UUSI ALKU
HEINÄT ja KORRET 

TÄSSÄ HETKESSÄ OLEMINEN
LEMMIKKI 

KAIPAUSVoimapuutarhan kukat ovat valinneet vastuualueitaan parin viime viikon ajan. Voimapuutarhassa on melkoinen vilske, sillä kaikki kukat tahtovat saada oman vastuualueensa.

Voimarunot jakautuvat aihealueisiin kukkien vastuualueiden mukaisesti. Voimapuutarhan hiekkakäytävillä käydään aiheesta vilkasta keskustelua. Mielipiteitä on yhtä monta kuin keskustelijoitakin. Osalla kukista on vahva luonne ja omat ehdottomat mielipiteet.

Jokaisella kukalla on oma kuva-albumi. Parhaista kuvista valmistuu voimakortteja, joita myydään Voimapuutarhan verkkokaupassa. Tulet kuulemaan kaupasta vielä, sillä kukilla on suunnitelmissa kaikenlaista hauskaa kaupan puolellekin - onhan se voimapuutarhan kauppa. Kevään aikana saamme varmasti ensimmäisen erän uusia voimakortteja myyntiinkin. 

Nyt tiedät mitä täällä voimapuutarhassa on meneillään. Tulevasta kesästä tulee varmasti mielenkiintoinen. Olen varma, että kaikki kukat tulevat poseeraamaan kuvissani entistä innokkaampina. Mitähän kukat seuraavaksi keksivät?

PS Viimeistelen helmikuun voimakirjeen huomenna, joten se on perillä viimeistään lauantaina. Voimakirjeen kuvissa esiintyvät voimapuutarhan kukat. Voit tilata ilmaisen voimakirjeen sähköpostiisi tästä. Voimakirje ilmestyy aina kuukauden alussa ja siinä kerron mistä olen löytänyt voimaa viimeisen kuukauden aikana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti