.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 13. tammikuuta 2014

Tietoja voimakurssista & uusi spiraalikirjakuva

VOIMAKURSSI 

LÖYDÄN SISÄISEN VOIMANI 


Tahtoessasi lentää sinä lennät
tahtoessasi alas sinä tulet alas
jokainen saa sen minkä itselleen pyytää


Kuvasin tänään voimakurssin uuden tunnuskuvan verkkokauppaani. Sain idean kun uusin voimakurssilaiseni lähetti minulle kuvan omasta spiraalikirjastaan ja kynttilästä. Nyt minusta tuntuu, että kuva kertoo voimakurssista, sen todellisuudesta. Voimakurssi on ihmeellinen spiraalimainen matka omaan sisimpään. Tässä tänään verkkokauppaan kirjoittamani uusi esittely kurssistaOlet sydämellisesti tervetullut mukaan Runotalon voimakurssille!

Tilattuasi kurssin saat ensimmäiseksi valmistautumisohjeet sähköpostiisi: Kerron kurssista tarkemmin ja saat kurssitarvikkeiden hankintalistan. Pystyt itse vaikuttamaan paljonko rahaa käytät tarvikkeisiin ja osa saattaa olla sinulla jo valmiina.

Olen henkilökohtaiseti sähköpostitse tukenasi kurssin ajan. Kun ilmoitat hankkineesi tarvikkeet, laitan kurssin ensimmäisen osion. Voit edetä rauhassa omaan tahtiisi ja saat aina uuden osion kun ilmoitat olevasi valmiina.

Kurssissa on valmistautumisosion lisäksi 4 tehtäväosiota. Suosittelen, että käytät ainakin viikon jokaiseen tehtäväosioon. Elämäntilanteesi säätelee kurssiin käytettävän ajan. Valmistuttuasi kurssilta saat kalligrafisesti käsin tekstatun yksilöllisen kurssitodistuksen.

Kurssi sisältää itsetutkiskelua kirjoittamalla sekä läsnäolon harjoituksia. Tehtävät pohjautuvat omiin kokemuksiini. Tahdon jakaa sitä minkä kautta olen löytänyt oman sisäisen voimavarani. Tärkeimpinä oman itseni tunnistaminen, omiin unelmiini luottaminen, tähän hetkeen keskittyminen ja elämänmyönteinen ajattelu. 
KURSSIN VIISI JAKSOA

Valmistautuminen

OSA I - spiraalipolun valmistaminen

OSA II - puhdistautuminen

OSA III - kiitollisuus

OSA IV – seremoniaVoimakurssin löydät voimapuutarhan verkkokaupasta. Voit tilata kurssin tästä.


PS Spiraalikirja on voimakurssia varten suunnittelemani työkirja. Sen voit tilata äidiltäni TuuliHelmestä. Kurssin työkirjaksi sopii myös aivan tavallinen muistikirja, jossa ei ole viivoja tai ruutuja. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti