.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Fengshuin avulla viihtyisämpi kotiOlen

Tunnen tuoksut, tunnen ilman ympärilläni
ja herkistyn kuuntelemaan sisimpääni.

Hengitykseni on luonnollista
ja voin luottaa seuraavaan hetkeen. 

Se hetki syntyy tässä henkäyksessä.

Olen.Teimme tänään kotona muutoksia huonekalujen järjestykseen. Vuosi sitten opiskelin innokkaasti kirjoista fengshuita. Uskon, että muutoksilla on oikeasti vaikutusta. On piristävää tehdä uutta puhdasta tilaa. Se virkistää ja saan uutta energiaa.

Tuvan sohva löysi vuosi sitten oikeaoppisen fengshuin mukaisen paikkansa kodissamme. Se on sijoitettu kulmittain ikkunoiden väliin eli se ei estä energioiden virtausta ikkunoista. Sohva on kotimme rauhaisimmassa nurkkauksessa, joten siinä on mukava olla - vähän liiankin hyvin viihdymme sohvallamme. 

Kesällä kokeilimme vaihtaa sohvan paikkaa, mutta se ei tuntunut hyvältä missään kohden huonetta. On vain tämä yksi nurkkapaikka jäljellä - mikään ei tunnu sen veroiselta. Mielestäni fengshuissa on kysymys juuri tunteesta ja kokeilemalla oppii tuntemaan miten energia virtaa kodissa sopivasti. Toki on hyvä tutustua perussääntöihn ja erilaisiin huomoitaviin asioihin . Niitä voi soveltaa  itselle kokeilemalla.  


Tässä linkit aiempiin fengshui aiheisiin kirjoituksiini
Tutustu myös FENGSHUI BLOGIIN
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti