.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 28. tammikuuta 2014

Voimaruno kortti: Tänään päätän olla oma itseni












VOIMARUNO


TÄNÄÄN PÄÄTÄN OLLA OMA ITSENI




Tänään
minä tartun mahdollisuuksiini
kaksin käsin
enkä päästä niistä irti.

Tänään
päätän olla oma itseni
niin täydesti,
etten voi kadottaa itseäni
enää hetkeksikään.

Tänään elän hetkessä,
olen siinä niin läsnä
että mieltäni kirvelee,
sillä se ei pääse enää 
sekoittamaan päätäni.


Mieleni on hiljennyttävä,
väistyttävä sivuun
lopullisesti.

VoimaPuutarha © RunoTalo




Olen unikko ja tahdon puhua omana itsenä olemisesta.






PÄÄTÄN OLLA OMA ITSENI 

JA


TARTUN MAHDOLLISUUKSIINI





Olen kaunis punahehkuinen unikko. Monet voimapuutarhan kukat ovat pienempiä ja vaatimattomampia, mutta heillä kukinta-aika voi olla useita kuukausia. Minun kukintani on ohi lyhyessä hetkessä. Loistan lyhyen hetkeni niin hyvin kuin osaan. Aurinkoisella ja tyynellä säällä saatan kukkia pidempään. Jos kotini ylle osuu sadekuuro tai ukkonen niin kukkani ovat mennyttä hetkessä. Olen unikko, se on tehtäväni. Olen oma itseni ja tartun omiin mahdollisuuksiini. 







Esiinnyn KukkaChakra voimakorteissa.


Tilaa kukkachakrakortit voimapuutarhan verkkokaupasta.




8 kommenttia:

 1. Mikä unikko! Oikeesti, mikä unikko tuo ripsureunainen on? Onko tuo eka kuva jo voimakorttina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se on ihan perus idänunikko, joku niitä perinteisiä varmaankin. Pulpahti esiin ojan reunalta kun maata oli siirretty rakennustöiden yhteydessä. Toistaiseksi tehnyt yhden kukan joka kesä :)

   On tulossa voimakorttina kauppaan parin kuukauden kuluessa viimeistään. Olen keskittymässä pikkukortteihin, mutta postikorttikokokin järjestyy.

   Onkohan sinun unikkosi ilman ripsureunoja? Luulin, että kaikki isot ovat ripsureunaisia, mutta ei taidakaan olla niin. Tajusin just, että se mun roosa unikkokin on ilman ripsuja. - Aina oppii uutta.

   Poista
  2. Sari, minulla on sitä perinteistä eli Papaver Orientale, mm. oikeassa sivupalkissani yksi, mutta ei se tuollainen ole muuta kuin väriltään.

   Parin kuukauden!? Minulla on blogin 5-vuotissynttärit 14.2. ja otan sinne usein mukaan jotain pientä muutakin kuin kirjoja...

   On, ihan ilman noita ripsuja. Vaali nyt sitä ripsuhelmaa ja sitten kun se oikein innostuu leviämään, laitat mulle pienen, kostean lähetyksen;)

   Poista
  3. Täytyy tutkia jostain, että kuka tämä ripsuhelma oikein on. Toivon todellakin, että se menestyy ja leviää. Sitten voisi juurenpalan nipsaista lähetykseen :)

   Oi, synttärithän ovat ihan tässä paikassa...minun on tilattava kerralla enemmän, että olisi kannattavaa, siksi on pitkä toimitusaika ellei ole varastossani valmiina. Huomenna on saapumassa korttitilaus, joten en ihan heti tilaa. Harmitus!

   KukkaChakra korteissa olevaa ripsu-unikkoa minulla on, mutta se ei ole yhtä kaunis. Chakra kortissa on väri tärkein asia ja on rajattu lähelle kukkaa. Ei korvaa mitenkään tuota toista unikko kuvaa :(

   Kuvaa saa kyllä lainata kuten aina ♥

   Poista
  4. Kiitos, lainaan sitten sopivaan kohtaan;) Tuossa on minusta niin hyvä lausekin ja kun kukka on niin kaunis...

   Poista
  5. Totta, kaunis on ripsuineen hän ♥ kuka liekään...

   Poista
 2. KIITOS <3 Rakastan unikkoja. En voi ymmärtää, miten niin hentoinen pitkä varsi voi kannatella niin valtavaa nuppu! Ja sitten ne silkkipaperiset terälehdet... Oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 Unikot ovat ihania. Unelmoin, että niitä olisi kokonainen niityllinen joskus tulevaisuudessa. Se olisi todellinen voimaniitty - sen pienen hetken mitä unikot kukkivat :)

   Poista