.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 2. tammikuuta 2014

Pieni rosoinen lumenpehmyt äänettömyyden hetki

Pieni rosoinen 
lumenpehmyt äänettömyyden hetki
voimapuutarhassa


Kauneus on
 pienissä asioissa ja pienissä hetkissä


Kirjoitin tammikuun voimakirjettä keittiön pyöreän pöydän ääressä. Välillä kirjoittaessani katsoin ulos ikkunasta mietteissäni. Oli hauskaa huomata miten ensin havaitsin vain yhden hiutaleen. Luulin, että se oli jokin leijaileva roska joka putosi puusta. Hetken kuluttua näin ainakin viiden hiutaleen ryppään leijuvan ikkunan editse. Pian edessäni oli täydellinen maisema, jossa valkeat keveät hiutaleet leijailivat hiljalleen alas. 
Tammikuun voimakirje on lähes valmis. Tavoitteeni on saada kirje matkaan huomenna iltapäivällä. Tällä kertaa kirjeen teemana on Mind mapit eli mielleyhtymäkartat. Olen saanut itselleni paljon apua Mind map - työskentelystä ja sitä voi hyödyntää monessa asiassa. Jos sinulle ei vielä tule voimakirjettä ja tahdot tilata sen niin voit liittyä postituslistalleni täällä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti