.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 1. helmikuuta 2013

Hiljaisuuden kortti - Luovuus


Hiljaisuuden korteissa on 10 erilaista aihetta. Luovuus-kortti on yksi lempikorteistani. Hiljennyn kortin kuvan äärelle miettimään omaa luovuuttani. Luovuus on iso osa elämääni. Koen, että saan energiaa luovuuden kautta. Luovuutta en voi milloinkaa pakottaa, sen on annettava virrata vapaana. Luovuus syntyy tekemisen kautta. 

Jos tarvitsen uuden idean, voin suunnitella paperille kynällä piirrellen. Parhaat ideani syntyvät alitajunnassa, silloin kun en oikeasti ajattele asiaa, silloin kun en mieti ja pähkäile. Naps - yllättäen paras idea on valmiina edessäni. Niin itsestäänselvänä, että juuri siksi keksiminen ei tapahtunut helposti.

Luovuus on mielenkiintoinen sana. Löydän sanat Luovu ja Uusi. On luovuttava vanhasta, että jotain uutta voisi tulla tilalle. Sen saat mistä luovut. Käytännössä huomaan, että nämä lauseet ovat totta. 

Olen miettinyt RunoTalon uutiskirjeen otsikkoa tänään uutikirjettä kirjoittaessani. En ole vielä keksinyt sellaista, joka tuntuisi hyvältä. Sanojen pyörittelyssä kaikki sanat alkavat vaikuttaa kummallisilta. Luotan siihen, että oikeat sanat syntyvät aikanaan. Menen tässä hetkessä sillä mitä minulla on. Kokeilen ja elän eteenpäin. Luovuus on sitä, että uskallan kokeilla asioita. Liika kriittisyys vie luovuuden varmasti mennessään nollatasolle. Kannatan vapautta. 

Kortin kuvassa on kuivuneista varsista sidottu kranssi. Luovuus on ympyrän kiertämistä. Saavun yhä uudelleen saman asian äärelle ja aina näen sen uusin silmin, sillä minä itse olen kierrokseni aikana muuttunut. Oikein on se mikä minusta tuntuu hyvälle juuri sillä hetkellä. Voin luoda vapaasti. Luon itsestäni ja itselleni. 

Mitä luovuus merkitsee sinulle?

Olen kirjoittanut aiemmin luovuudesta Julia Cameronin neuvojen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti