.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 15. helmikuuta 2013

Runokollaasit & kuulumisia

Aamuisin niityillä on usvaa,
minä kelaan sitä pienelle vyyhdilleni,
että saisin itselleni lämpimän takin 
talvea vastaan.


Odotan valoisaa,
odotan pakkastähtiöitä,
odotan luonnon karua kauneutta,
joka vastaisi minulle hiljaa, 
kietoisi minut omaan lämpöönsä
josta en tahtoisi lähteä koskaan pois.Lisään Runosivulle iltaisin yhden runon ja julkaisen runon samalla facebookissa. Tänään tein kollaasit runon inspiroimana. Oli hauskaa etsiä sopivia kuvia ja pukea runon tunnelmat kuviksi.


Voimakurssi on edennyt yli puolivälin ja ainakin yksi tavoitteistani etenee kivasti. Se on sellainen asia, joka on odottanut jo useita vuosia. On ihanaa saavuttaa jotain mitä on odottanut kauan. Seuraava Voimakurssi alkaa 11.3. Jos tahdot mukaan kurssille niin tilaa kurssi nettipuodista 17.2. mennessä. Olen tehnyt Voimakurssista oman infosivunsa.


VoimaPuutarha 2013 korttien maaliskuun postitukset lähestyvät. Postitan kortit tilaajille helmikuun viimeisellä viikolla. Maaliskuun kortteja on vielä varastossa. Huhtikuun kortit tilataan 28.2. mennessä. Tähän asti olen aina tilannut hieman ylimääräistäkin, mutta jos haluat varmasti saada omat kortit niin suosittelen tilaamaan ajoissa. VoimaPuutarha kortit löydät nettipuodista ja kaikista Voimakorteista on olemassa oma infosivunsa.Olen julkaissut kaksi tammikuun voimakorttia ja teen korteille oman paikkansa, jossa ne ovat nähtävillä, mutta en vielä ole päättänyt minne. Olen uudistamassa RunoTalon nettisivua ja samalla saattaa uudistua nettipuotikin. Uskon, että sitten VoimaPuutaha kortitkin löytävät paikkansa. Opin koko ajan uutta kun teen sivuja ja nettipuotia. Tänään lähetin uutiskirjeen heille, jotka ovat RunoTalon postituslistalla. Onneksi olen oppinut käyttämään postituslista ohjelmaa jo hieman paremmin. Mitä enemmän opin sitä parempia uutiskirjeitä saan aikaan. Liity postituslistalle niin saat kerran kuukaudessa VoimaKirjeen ja tuotetarjouksia. Käytän uutiskirjeiden tekemiseen ilmaista ohjelmaa nimeltä MailChimp. 


                                                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti