.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 18. helmikuuta 2013

Luon nukahtaessani hyvän huomisen

Tänään olen jatkanut pohdintaani siitä miten paljon voin vaikuttaa ajattelullani päivääni ja siihen miltä elämäni minusta tuntuu. Yllättävän paljon voin vaikuttaa tulevaan päivääni. Olen kirjoittanut tästä aikaisemminkin ja asia on minulle yhä merkityksellisempi.

On tärkeätä, että tarkkailen omia ajatuksiani juuri ennen nukahtamista iltaisin, sillä niillä tunteilla ja odotuksilla mitä luon seuraavasta päivästä on suuri vaikutus siihen mitä tulee tapahtumaan ja siihen mitä tulen tuntemaan. Oikeastaan tapahtumilla ei ole isoa roolia, tärkeämpää on se mitä itse sisäisesti mielessäni koen. On aivan ihmeellistä miten paljon tunteet vaikuttavat.

Luin illalla muutaman sivun uudesta ihanasta kirjasta, jonka sain lahjaksi pikkusiskoltani Annelta. Kirja on Lorna Byrnen Enkeleitä hiuksissani. Upean tuntuinen kirja, josta minulle tuli hyvä mieli. On siis harkittava tarkkaan millaisia kirjoja lukee iltaisin tai mitä katsoo televisiosta. 

Alkaessani nukkumaan yritän saada itseni niin vahvasti läsnä hetkeen kuin suinkin ja lisäksi vielä kiitolliseksi tuosta hetkestä. Tunnen tyynyn pääni alla ja tiedostan, että olen turvassa ja siinä hetkessä kaikki on hyvin. Kuvittelen mielessäni luottavaisena hymyillen seuraavan päivän kulkua aamusta alkaen. Näen heräämiseni, miten olen iloinen uudesta päivästä. 

Tahdon tepastella kuin pikkutyttö keittiöön kesäaamuna. Koen, tunnen kaiken täydesti, mitä tahansa se onkin. Mielikuvissani etenen iloisena työmatkaan, töihin ja niin edelleen. Olen saanut tämän toimimaan jo monta kertaa, mutta jos yritän liikaa niin silloin se ei toimi. On luotettava oikeasti ja tehtävä iltavisualisointi sopivan rennosti. Sitten se toimii kuin taika ihan itsestään. 


Aamussa ja päivässä kaiken johtotähtenä on läsnäolon tunne ja kiitollisuus. On hassua kun huomaan hymyileväni silittäessäni työhousuja töissä arkiaamuna sosiaalitiloissa harmaiden metallikaappirivistöjen ympäröimänä. Silitysrauta tuntuu niin hienosti liukuvan kangasta pitkin. Lämpö kankaassa tuntuu hyvältä käteni iholle.

Vaihdan työsukat ja pienen hetken olen avojaloin kylmällä lattialla. Miten mukavalta tuntuukaan viileä lattia jalkapohjien alla. Voin päättää, että se tuntuu hyvältä. Se tuntuu siltä, että olen elossa ja koen tätä elämääni nyt. 
Tämä on ollut hyvä päivä. Aion jatkaa. Huomenna on taas tavaratalopäivä. Siitä tulee hyvä päivä.

7.10.2016
Olen tätä kirjoittaessani vielä työskennellyt tavaratalossa ja työskentely Runotalossa oli unelma.Että unelma voisi toteutua on oltava kiitollinen siitä mitä elämässä on siinä hetkessä.Aurinko ja kuu,
minun omiani.

Sydämeni askelissa
olette aina mukana.


Luodaan huomisestamme hyvä päivä jo tänään illalla nukahtaessamme!


4 kommenttia:

 1. Hei, Enkeleitä hiuksissani on ihana kirja, samoin Lorna Byrnen Portaat taivaaseen, mutta ihanin hänen kirjoistaan on TOIVON VIESTI ENKELEILTÄ! Luepas sekin :)
  -Ulla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on luettava nämä kaikki - kiitos vinkeistä :)

   Poista
 2. Hieno postaus, kiitos! Ja myös kuvat tuntuivat kuin kasvavan itse tekstistä. Kirjoitat kauniisti nukahtamisen vaiheesta. Kunpa saisin sen taas takaisin. Lääkkeet ovat vieneet ennen niin hyvät uneni, mutta osaan olla sitäkin kiitollisempi jokaisesta hyvin nukutusta yöstä. Ennen ne olivat itsestään selvyys, mutta eivät enää. Hyvää viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että jätit minulle tämän viestin. Jostain kumman syystä nyt aamulla herätessä aloin sättiä itseäni tästä blogikirjoituksesta - tunsin, että kirjoitan itsestäänselvyyksistä ja niinhän se onkin, mutta silti siitä voi kirjoittaa ja juuri siksikin :) Taidamme oppia arvostamaan asioita kun menetämme ne. Itselläni rauhaisa yöuni ei aina ole ollut selvyys myöskään, mutta toisenlaisista syistä kuin sinulla. Toivon hyvää viikon jatkoa myös sinulle ja kiitos sanoistasi <3

   Poista