.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Chakra voimakortit syntymässä
Chakra voimakortit ovat syntymässä. Chakra voimakortteja tulee olemaan 7 kuten päächakrojakin ja jokaisessa kortissa on kyseisen chakran värin mukainen kasvi.

Korttien tarkoitus on auttaa keskittymään chakroihin. Kasveilla on oma erityinen voimansa, joten uskon korteista tulevan vahvoja auttajia.

Chakrojen tasapainottamisen ja harmonisoinnin kautta saan paremmin yhteyden itseeni ja sisimpääni. Itselleni chakrat ovat tuttuja joogasta ja meditoinnista, mutta tahdon oppia vielä paljon lisää. Löysin todella hyvän chakraopas sivun.

Onko sinulla tietoa tai omia kokemuksia chakroista? Nyt voit esittää toiveita tai ideoita chakrakorteista. Millaiset chakra voimakortit sinä tahtoisit itsellesi tai asiakkaillesi?

Tarkoitukseni on saada  uudet chakra voimakortit esiteltäväksi Voimaannu messuille maaliskuussa. Idean chakra voimakortteihin sain alunperin Luontaishoitola Helmen Johannalta.

8 kommenttia:

 1. Jännittävää! Itse olen vähän hurahtanut puolijalokiviin - niistäkin löytyy värinsä ja vastineensa joka chakralle. Mutta tämä kasvi/chakra onkin ihan uusi ja tuore idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin myös innostua tutkimaan chakroja ja kiviä - niiden yhteyksiä. Kiviä on yöpöydällä ja yksi erityisen rakas litteä kivi tyynyn alla :)

   Poista
 2. Hieno idea Sari! Äiti maa antaa meille varmasti paljon valovoimaa kasvien kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti maa ja kasvit yhdessä ovat vahva voima. Kuinka mahtavaa, että pian taas kaikki kukat ovat luonnossa runsaina, värikkäinä ja saamme nauttia niiden kauneudesta <3

   Poista
 3. Mielenkiintoinen ja kiehtova idea!
  Tunnetko CHAKRA KÄSIKIRJAN (Shalila Sharamon & Bodo J. Baginski) - siinä on paljon chakroihin liittyvää asiaa mm. aistit. äänteet, jne.
  Iloa uuden kehittelyyn!!!!!!!

  -Ulla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsonkin seuraavan kerran kirjastossa onko tätä kirjaa siellä. Olen aika vähän tutustunut - lähinnä kundaliinijooga kirjan kautta. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Katsoin tänään Sonia Bos sivustoa, siellä chakra kortteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, poikkesinkin katsomassa. Olivat erilaisia - kauniita ja paljon muutakin kaunista löytyi, herkkää tunnelmaa...

   Poista