.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 26. helmikuuta 2013

Chakra voimakortit valittu!


Tässä ovat chakra voimakortit. Alin valkokukkainen kuva on takakansi. Osa kuvista on rajattu hieman lähempää, että ne asettuvat korttien muotoon, joten lopulliset kortit eivät ole täysin samanlaisia kuin nämä kuvat. Kukat ovat nämä samat. Hyvältä näyttivät mielestäni.

Chakra voimakortteja on tulossa kahta kokoa: pieni käyntikorttikokoinen ja isompi postikorttikokoinen. Pienissä korteissa on pyöristetyt kulmat. Nyt jatkan tilauksen tekoa, sillä minun on hankittava muitakin kortteja lisää Voimaannu messuja varten.

Chakrakortit tulevat myyntiin myös nettipuotiin viimeistään messujen jälkeen. Kuten aiemmin kirjoitinkin niin varmasti tulevana kesänä kuvaan uudet chakrakortit. Tunnen näitä kortteja kohtaan jonkinlaista ensirakkautta. Uskon, että näissä nyt syntyneissä korteissa on jotain sellaista mitä ei voi tekemällä tehdä. Näissä on ollut paljon luovuuden ja keksimisen iloa. Kiitos sinulle, joka olet seurannut tätä syntymää ja kiitos sinulle, joka olet auttanut minua tässä.

6 kommenttia:

 1. Chakrakortit näyttävät todella hyviltä!
  Hieno projekti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Odottelen jännittyneenä oikeita valmiita kortteja... tämä on ollut innostavaa :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Se samainen unikko teki nyt vain yhden kukan ja se ei ollut ripsuilla. Ehkä viimeksi nupulle tapahtui jokin vahingoittuminen ja siksi tuli ripsuinen. On mielenkiintoista seurata mitä seuraavaksi syntyy.

   Poista