.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 31. tammikuuta 2013

Fengshui-aapinen Anja BanksFENGSHUI - AAPINEN


Uppouduin jälleen fengshuin kiehtovaan maailmaan. Tällä kertaa lukuvuorossa on tämä Anja Banksin kirjoittama Fengshui-aapinen. Tästä kirjasta olen oppinut enemmän kuin viimeksi lukemastani Fengshuin salaisuuksia kirjasta.

Olen tutkinut kotimme pohjapiirrosta ja jakanut sen alueisiin. Suurin tehtävä asia edelleen on keskeneräinen remontti. Kaikki puuttuvat asiat olisi tehtävä loppuun. Rikkinäisyys ja keskeneräisyys ovat huonoa fengshuita. Siivoaminen ja vanhojen turhien tavaroiden poistaminen kuuluvat myös asiaan. Minulla on näissä vielä paljon tehtävää, siitä huolimatta, että juuri vein kierrätyskeskukseen monta laatikollista turhia tavaroita.

Ymmärtääkseni fengshui muutoksissa on hyvä edetä ihan rauhassa. Yllättäen pienellä teolla voikin olla iso vaikutus oikeaan elämään. Minusta se on ajatuksena todella kiehtova. Tottakai tahdon kokeilla! Mutta siis ei kaikkea kerralla.

Tämä fengshuiblogi kannattaa käydä katsomassa, jos olet kiinnostunut fengshuista. Varaa aikaa, sillä siellä on monta hyvää juttua luettavaksi, vaikka uusia kirjoituksia ei enää sinne tulekaan.6 kommenttia:

 1. Oon lukenut Fengshui-oppaita ja meidän talokin on rakennettu aivan fengshui oppien vastaisesti :D Ovet ovat väärässä paikassa ja aukeavat vääriin suuntiin. Että se siitä sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, meilläkin on pahin romuläjä kaikkein keskeisimmällä paikalla...jos nyt aloittaisi alusta niin muutama huone olisi toisin ja tosiaan yksi ovikin. Mutta näitähän voi tasapainottaa pikkunikseillä :)

   Poista
 2. Minäkin tutkin fengsuita, mutta kun tajusin että talomme ulko-ovi ja tie tontillekin tulee aivan väärästä suunnasta, enkä niitä voi muuttaa, ehkä luovutin. Tosin suolaa on keittiön nurkassa edelleen. Kiehtovia ajatuksia kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, on harmittavaa huomata asioita, jotka eivät ole parhaalla mahdollisella tavalla. Toivon, että jaksaisin nyt tehdä oikeasti testejä siitä mikä toimii kodissamme. Ainakin tuoreet leikkokukat maljakossa tuovat varmasti iloa kenen tahansa päivään :)

   Poista
 3. Tämä samainen kirja löytyy myös kirjahyllystäni, mutta minä en luovuttanut vaikka kylpyhuone oli pahimmassa paikassa missä vain voi olla, pohjoisessa, ura kehitys huuhtoutuu joka vessan vetäisyllä alas kankkulan kaivoon :) Mutta vahvistusta löytyy nyt puisen kilpikonnan muodossa, punertavan orkidean muodossa sekä iloisen väristen kynttilöyden muodossa, enkä vaihtaisi vessassani mitään pois. Se on juuri sillä paikalla kuin sen talossamme pitääkin olla, muualla se tuntuisi hassulta :) Kuulemma vessa pitäisi olla talon ulkopuolella jos haluaisi välttyä pahimmilta vaikutuksilta, mutta onneksi alueita voi vahvistaa. Joten ihanaa uutta sisustamista sinulle! Minun kodissa pienet muutokset ovat auttaneet kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin olisi saatava tämä pirtsakan punainen kirja omakseni - harmittaa palauttaa se pian kirjastoon takaisin :)

   Minusta tuntuu, että otsalleni ovat ilmestyneet tuntosarvet, jotka hahmottavat tiloja jatkuvasti, jopa töissä jouduin siivoilemaan työpistettäni ja uusi järjestys piristi heti päivääni. Hyvältä kuulostavat nuo tekemäsi parannukset. En ole vielä noin pitkällä, mutta hyvää vauhtia menossa ja aivan kuin olisi helpompi hengittää ja koti tuntuu enemmän kodilta hetki hetkeltä <3

   Poista