.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Chakrakorttien kehittely eteneeKiitos teille, jotka olette auttaneet minua chakrakorttien kehittelyssä. Vielä riittää mietittävää. Tästä pääset katsomaan ensimmäiset versiot chakrakorteista, jos et ole vielä niitä nähnyt.

Juurichakran punainen väri on ollut vaikea, sillä minulla on vähän punaisia kukkia puutarhassani. Olen päätymässä idänunikkoon. Näissä kahdessa ylimmässä kuvassa kukka ei ole niin läheltä kuvattuna kuin ensimmäisessä ehdotuksessani, joka on tässä alapuolella.Tämä lähikuva oli ensimmäinen ehdotus punaiseksi juurichakrakortiksi. Tummanpunainen raparperinlehtikuva on hylätty, sillä näistä korteista tulee täysin kukkachakrakortit. Kaikki korttien kukat löytyvät RunoTalon puutarhasta.Tämä on jo lähes varma valinta: sakraalichakra - oranssi - narsissi.Vatsachakra - solar pleksus - keltainen

Kaksi ylintä ovat uusia ehdokkaita ja alin on ensimmäisen kierroksen kullero, josta yritin etsiä avonaisempaa kukkaa. En löytänyt täysin avonaista. Kuvauskulmani on usein kukan sivusta. Pidän niin paljon auringon valon läpikuultavuudesta. Nyt en tiedä mikä näistä kolmesta olisi paras. Ylimmässä kuvassa on vuohenjuuri. Se on pirteä ja avoin kukka. Se ei mahdu kortin malliin kokonaisena vaan terälehdet leikkaantuvat hieman.

Sydänchakra. Ensimmäiseltä kierrokselta on jäänyt tämä lilja vahvana mukaan. Särkynyt sydän hylättiin särkyvän nimensä ja alaspäin suuntautuvan energiansa vuoksi. Kiitos Johannalle tästä huomiosta. Olen samaa mieltä. Tässä alla on yksi uusi ehdokas joukkoon.


Tämä kurjenjalka asustaa metsälammen rannalla. Se kasvaa siellä luonnonvaraisena. Pidän kukan muodosta. Nämä kaksi vaihtoehtoa sydänchakralle ovat hyvin erilaisia. Kumman sinä valitsisit? Onko ylempi liljakuva vahvempi?

Edelliseltä kierrokselta kurkkuchakrakortiksi ovat ehdolla nämä kaksi. Tässä alla on pari uutta ehdokasta. (myöhemmin huomasin, että vuorikaunokin keskusta on syvänsininen, joten voisi sopia otsachakraankin).
Ylimpänä kaksi vuorikaunokkia ja tässä alimpana kurkkuyrtti. Taidan pitää eniten ylimmästä vuorikaunokista, mutta kurkkuyrtti....olin kirjoittamassa siitä jotain, mutta nyt sekosin täysin ja hämmästyin itseäni, sillä nyt vasta huomaan, että nimihän on kurkkuyrtti!! Siis tässä olisi nimessä se kurkku mukana. Hassuja sattumuksia! Kukka on vähän nuokkuva, mutta voisiko se sopia? Toki särkynyt sydän hylättiin nimensä vuoksi...no, tässä ei ole mitään adjektiivia nimessä.

'Otsachakrakorttia etsin edelleen. Ylimmässä kurjenmiekassa kenties liikaa lehtiä otsachakraan? Sinikello on aika hentoinen.Saisiko vuorikaunokista otsachakrakortin. Paljon terälehtiä ja onko väärä sininen? Vai tuleeko kurkkuyrtistä otsachakra? Hmm, näissä on vielä pohdittavaa. Kukkakuvien varastossa ei taida olla mitään sopivampaa tarjolla. (Vuorikaunokki ylempänä voisi sopia...)Peurankello saa kunnian olla kruunuchakrakortti.


Tässä on vielä vaihtoehto eli toisenlainen näkökulma.Korttien takapinnaksi on ehdolla tämä lumipalloheiden kukinto kuva. Aiemmat ehdotukseni löydät täältä.Itse pidän paljon myös tästä kiertyvästä varresta. Kukkachakrakortteihin voisivat valkoiset kukinnot olla sopivammat. Ehkä jotain aivan muuta? Runotalon logokukka on myös vapaana. Valkoisella pohjalla on sininen kukka.Tässä logokukka lintuineen. Symbolisia merkityksiä löytyy paljonkin. Tuleekohan kenelläkään mieleen mitään ajatusta tai ideaa takakanteen liittyen?

Sunnuntaina teen lopullisen päätöksen, sillä sitten kortit lähtevät tilaukseen. Näin ehdin saada ne mukaani Voimaannu messuille.

8 kommenttia:

 1. Minullakin on hyvin vähän punaisia kukkia, mutta juuri idänunikko on. Tuo kolmas kuva on hyvin dramaattinen eli siis ihastuttava!

  Lumipalloheiden kukinto muistuttaa ihania hortensioita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että piipahdit tänne Leena, sillä olet ollut mielessäni ihan näinä päivinä. En tiedä johtuuko se keväästä ja kesän lähestymisestä vai mistä :) On totta, että kolmas kuva on omalla tavallaan hyvä. Minullakin tulee mieleen hortensiat - olisivatkohan sukua keskenään nuo kasvit.

   Poista
 2. Runotalossahan on nyt hulinaa :D nää kortit vaikuttaa kivoille!
  kurjenmiekan ryhdikkyys on kyllä upean ihailtavaa otsachakran säteilyyn..mut kyllä tuo peuran kellokin on hieno. kurjenjalka on jotenkin "piikikäs" ollakseen sydän..tulee mieleen se neitsyt marian tikarisydän juttu.. mutta toi heleä vaaleanpunainen yläkuva on kyllä kiva.. vitsi kun noista lehdistä olis saanut semmoisen sydämmen malliseksi kiertoutuneet lehdet-kuvan :) kuvaaminen on niin jännittävää! mistä vaan saa millaista vaan riippuen kuvakulmasta..hienot kurtit sulla tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilahduin aamusella kun ehdin jo silloin lukea viestisi - on hauska ajatus, että Runotalossa on hulinaa!! Kurjenjalan piikikkyyttä jäin itsekin mietiskelemään. Vaaleanpunaisia liljakuvia minulla on paljon ja osassa terälehdet kaartuu, mutta eivät taida ihan sydämeksi taipua :)

   Minäkin olen tosi innoissani näistä korteista, näissä on todellista kukkien ja värien voimaa tulossa. Kiitos kannustuksesta ja mielipiteistä <3

   Poista
 3. Ylempi kuva sinisestä kuvasta on voimakkaampi. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, minäkin pidän juuri siitä kuvasta todella paljon. Kiva, että pidät kuvista :)

   Poista
 4. Kun katson kukkakuvia tulee mieleen, että täytyy muistaa, että chakrojen energian pitää päästä virtaamaan vapaasti, eli on oltava hiukan tilaa kukan ympärillä..eli juurichakraksi laittaisin tuon toisena olevan unikkokuvan. Jos sackrakukka rajataan kortissa sillä tavalla, että kukka menee ns. rikki tulee tunne, että kyseinen chakra on rikki tai vajavainen. Kolmas Kullero on upea. Jos haluat tosiaan korteista yhtenäiset yritä löytää joka chakrakorttiin yksi vahva, voimallinen kukka, eli ei mielellään monta kukkaa samassa kuvassa. Shakraalichakrakuvassa hieman pistää silmään narsissin valkoinen osa, kun kuitenkin kyseisen chakran väri on oranssi. Olisiko sinulla vaikka krasseista kuvia, ne olisivat lähes kokonaan oranssisia ?  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyviä huomioita ja samansuuntaisia kuin Hoitola Helmen Johannan viesteissä, joita olen saanut sähköpostitse (kuten sinultakin - kiitos siitä, palaan siihen kohta). Tilaa ympärille - aivan totta ja se, että kortit olisivat yhteneväiset keskenään. Olet ihanan rehellinen, kun kerrot narsissin valkoisesta osiosta - samaa mietin itsekin. Minulla on vielä oransseja vaihtoehtoja varastoissani ja sinunkin laittamasi krassi on vaihtoehtona. Tänään tulee taas chakrakortti kirjoittelua tänne blogiin :) Kiitos tosi, tosi paljon avustasi! <3

   Poista