.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 21. helmikuuta 2013

Chakrakorttien kimpussa taas

Perhotar Perhottaren päiväkirja blogista yllätti minut tänään iloisesti. Perhotar lähetti minulle tämän kukkakuvan. Tämäkin voisi itsessään olla hyvä chakrakortti, mutta sain tästä uuden inspiraation. Ymmärsin, että minullakin on hyviä oransseja kukkia. Kenties parempia kuin aikaisempi ehdotukseni, se oranssitorvinen narsissi. Tässä alla on tulikellukan kuvia.
Seuraavaksi aloin etsiä keltaisia kukkia, jotka olisivat yksinään kuvassa ja kokonaisina. Ehkä ei ole hyvä rajata kukasta pois osia chakrakortissa.
Olisi hienoa jälleen saada tietää mielipiteitänne näistä. Kommenttinne vievät kortteja hurjaa vauhtia eteenpäin. Itse pidän tästä leskenlehdestä paljon. 

Tässä alla on kranssikuva, josta Piia Elämän kultahippusia blogista minulle ystävällisesti vinkkasi. Tämä on yksi vaihtoehto takakanneksi (tarkoititkohan Piia tätä?).


Olen lähes varma, että tulevana kesänä kuvaan uudet chakrakortit eli myöhemmin on tulossa uusintapainos. Nyt tiedän mitä kuvaan ja miten! Nyt kuitenkin syntyvät yhdet chakrakortit jo olemassa olevista kuvista. Pian tämä jahkailu on ohi, sillä jo sunnuntaina teen lopulliset päätökset. Ainakin yritän.

Totuus on nyt se, että meille tulee huomenna vieraita enkä ole siivonnut - irroitan nyt itseni tästä tietokoneesta. Täällä on vaan niin  mielettömän kivaa!4 kommenttia:

 1. Kyllä tarkoitin <3 itse tykkäsin tuosta tulikellukan ylimmästä kuvasta jossa se aivan kuin katsoo aurinkoon ottaakseen sieltä voimaa. Samoin kuin keltaisissa keskimmäinen kuva. Ihania ovat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelin siis oikein :) Tulikellukka on yllättävän nätti kuvissa, luonnossa se on aika vaatimaton näöltään. Keskimmäiset keltaiset ovat kääpiösamettikukkia, ne avautuvat kauniisti ylöspäin. Eipä ole ihan helppoa päättää mitkä tulevat lopulta kortteihin :)

   Poista
 2. Näistä tulee upeat. Takakanneksi sopisi hyvin tuo kranssi, siinä on kehä, elämän jatkuvuus... Eikä paljon värejä, joita taas on kukkakuvapuolella. Kiva kontrasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Takakansi saisi jotenkin erota etupuolen tyylistä. Harkitaan :)

   Poista