.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 7. helmikuuta 2013

Fengshui kokeilu ja uneton yöFengshui oppaat ovat oikeassa. Olisi hyvä kokeilla vain 1-3 muutosta kerralla. Näin voin seurata paremmin mitä vaikutuksia tekemilläni muutoksilla on.

Tein muutamia muutoksia kodissamme luettuani Fengshuin salaisuuksia ja Fengshui aapisen. Makuuhuoneeseen ei suositella peiliä, joten peitin vanhan lipaston peilin liinalla. Kummallinen muutos tapahtui aivan väärään suuntaan. Odotin, että makuuhuoneessa olisi rauhallisempaa kun peilin energisoiva vaikutus on laimennettu. Yllättäen sekä minä että avopuolisoni (se salaperäinen avulias puutarhatonttu) olemme nukkuneet huonommin kuin milloinkaan.

Yöllä valvoessani sain idean. Voisiko peili sittenkin olla hyvä juttu juuri meidän makuuhuoneemme tapauksessa? Vanha piironki sijaitsee makuuhuoneen ovea vastapäätä, joten se heijastaa sisään virtaavan energian takaisin eteiseen. Siten voisin päätellä, että peili luo rauhaa makuuhuoneeseen. Nyt liina on poistettu peilin edestä ja kenties saamme nukuttua hyvin.

Nyt minun on noudatettava ohjeita ja muutettava vain yksi asia kerrallaan. Siten selvitän mikä toimii ja mikä ei. Aion ehdottomasti jatkaa tätä mielenkiintoista fengshuin maailmaan tutustumista. Onkohan sinulla ollut vastaavia kokeiluja tai ajattelitko kokeilla? Kaikesta huolimatta se mielestäni kannattaa.6 kommenttia:

 1. Minulla on samantyyppinen kokemus. Peilipöytäni osoittaa suoraan ovelle ja olen laittanut peilin päälle pitsiliinan. Me nukutaan kauhean huonosti,tänään otan liinan pois siitä ja kokeilen että josko meilläkin se toimisi.
  Makuuhuoneessamme on kokovartalopeilikin, joka osoittaa viistosti sängyn ohi, siinä ei ole ollut liinaa peittona. Olen tarkasti katsonut sen suunnan, kun sänkyyn päin ei saisi myöskään olla peiliä, ettei näy omaa kuvaa. En muista mikä yhteys sillä energioihin nyt on.
  Kiitos Sari jälleen mielenkiintoisesta tekstistä.
  Ihania levollisia unia terveisin Maia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkähän teillä vaikutti liinan poisto? Me nukuimme todella hyvin, täytyy seurata jatkuuko tämä nyt näin hyvin vai oliko vain aloittelijan tuuria :)

   Poista
 2. On olemassa Fengshuin suuntaus, jossa nimenomaan kehoitetaan laittamaan peili makuuhuoneeseen. Sen kannattajat ovat sitä mieltä, että ihmisen kuuluu nähdä levottomia unia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, taidan kohta liittyä kannattajien joukkoon, mutta levottomia unia ei kyllä näkynyt - nukuin kuin tukki. Uskon vakaasti, että peilillä on nyt oikea paikka, sillä vieressä on vielä terassin lasiovi, joten heijastaa samalla senkin oven energiat ulospäin. Rauhaisa yöuni on taattu...ai niin terassin kohdalla on vielä puuttuva osakin...

   Poista
 3. Luulenpa, että tässäkin pitää vain kokeilla, mikä toimii.
  Meillä makkarssa on peillinen kaapin liukuovi. Se pitää (tietysti) olla aina kiinni. Ihan jo senkin vuoksi, että näen sitä kautta ylös tuleviin portaisiin. Voin kurkkia "hyökkääkö joku" ;-) Eli nukun paremmin, kun turvaan selustan, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Ei se silti sitä tarkoita, että peiliä yöllä mitenkään kyttäisin. Päin vastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kokeilemista vaatii. Niin olen ymmärtänyt, että pitää nähdä ovelle. Mielenkiintoista on kokeilla mitä vaikutuksia pienillä muutoksilla kodissa on. Toivon, että tämä innostus on pysyvää :)

   Poista