.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

VoimaSiilit palasivat takaisin
VoimaSiilit palasivat takaisin nettipuotiin. Tässä tarina, jonka kirjoitin puodin sivulle:
Me VoimaSiilit asustamme RunoTalon voimapuutarhassa. Keräämme voimaa auringosta, tuulesta, sateesta ja sammaleisista kivistä. Talvella kokoonnumme RunoTaloon piirongin hyllylle odottamaan kevättä. 

RunoTalon Sari pyöräyttelee meitä siilejä savesta, joten jokainen meistä on käsintehty suomalainen yksilö. Me synnymme RunoTalossa ja kannamme mukanamme voimapuutarhan hyvää energiaa. Lähtiessämme maailmaan saamme mukaamme pesän, jonka Sari on valmistanut pellavariveestä.

Aikaisemmin Sari on nimennyt meidät sammaleiden mukaan, mutta nykyään meidät saa vastaanottaja nimetä ihan itse. Tahdotko yhden tai useamman meistä luoksesi? Sari valitsee intuitiivisesti meistä oikean yksilön juuri sinulle tai lahjan saajalle.

Sari kertoo tarkemmin meidän VoimaSiilien syntymästä VoimaSiilit sivulla.


2 kommenttia:

  1. Voi kun ihania pikku siilejä!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava, että pidät siileistä :) Lähemmin kun pääsee katselemaan niin näkee, että jokainen on oma yksilönsä <3

      Poista