.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Chakrakorttien kokeiluversioita




































Juurichakra - punainen - maa 


Kaksi erilaista mahdollisuutta juurichakra kortiksi.  Ensimmäisessä kuvassa on raparperin lehti syksyisessä asussaan. Pinnan suomut muistuttavat juurista. Toisessa kuvassa on idänunikon vahva punainen sävy, jota voisin hieman vielä vaalentaa. Musta keskusta häämöttää punaisen värin joukossa.

Jos lähes kaikissa  korteissa on kukkakuva niin voiko yhdessä olla raparperin lehti? Tätä jäin miettimään ja mietin edelleen. Tärkeintä taitaa olla se, että kuvan kautta voi oikeasti löytää yhteyden omaan chakraan.




































Sakraalichakra - oranssi - vesi


Löysin nämä liljakuvat ja narsissin, jossa on oranssi torvi. Itse pidän keskimmäisestä tiikerililjasta eniten, mutta se on muutenkin lempikasvini. Puutarhassani on niitä vain kaksi yksilöä ja ne ovat ilmestyneet salaperäisellä tavalla.






































Vatsachakra eli solar plexus - keltainen - tuli


Keltainen kullero viehättää minua eniten valoisuudellaan. Narsissin keltaisuus on todella vahvaa. Ylimpänä olevat keltaiset kukat ovat luultavasti kultapalloja tai hirvenjuuria.











































Sydänchakra - vihreä (+vaaleanpunainen) - ilma


Särkynytsydän tuntui itsestäänselvältä muotonsa vuoksi. Väri on aika tumma. Akileijat ovat herkempiä sävyltään, oikeasti vaaleanpunaisia. Liljasta pidän sen avautuvien terälehtien vuoksi. Puna-apilat ovat kotoisen ja tutun oloisia. Joukossa oleva leimukukka taitaa olla liian voimakkaan punainen.







































Kurkkuchakra - taivaansininen - eetteri


Vaaleansininen lobelia on ylimpänä. Seuraavana lemmikki ja alimpana oleva sipulikasvi on muistaakseni kevättähti. Etsin taivaansinistä sävyä. Minkä kuvan avulla saan yhteyden kurkkuchakraani parhaiten?








































Otsachakra eli kolmas silmä - indigo - valo


En löytänyt täydellistä indigon sinistä. Näistä puuttuu vuorikaunokki, jossa olisi tummempi sininen sävy. Kurjenmiekalla on lehdissään hieman sinistä ja pidän paljon sen olemuksesta. Alimpana oleva pallomainen sinipiikkiputki on kauniin tähtimäinen, mutta onko sävy sopiva?








































Kruunuchakra - violetti - henki


Peurankello on kaunis avautuessaan kuin kruunuksi. Ruohosipulin kukinto on vaatimattomuudessaan kuin pieni kruunu sekin. Alimpana on valkoinen harjaneilikka, jossa on violetit heteet - tuntui jotenkin sopivalta sekin.

Olisi mukavaa saada tietää mielipiteitänne ja tunnelmianne näistä. Huomenna laitan tänne ideoita korttien takapinnan kuvasta. Opin tänään paljon lisää chakroista. Chakrojen väreissä saattaa olla pieniä vaihteluita eri tiedonlähteissä. Päädyin nyt näihin ainakin toistaiseksi.

4 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia!

    Minun mieleeni on seuraavat:

    Punainen- raparperinlehti. Väri on kaunis ja kuvastaa maahan juurtumista ja juuria todella hyvin.

    Oranssi; tiikerililja

    keltainen; Kukka narsissin yläpuolella olevassa kuvassa(?) Muoto on vatsan mallinen.

    Sydänchakra; Ehdottomasti särkynytsydän! Todella osuva valinta.
    Lilja myös ihanan värinen.

    Kurkkuchakra; Kevättähti

    Otsa; Kurjenmiekka

    Kruunuchakra; Krookus. Terälehdet avautuvat suoraan ylöspäin taivasta kohden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon näistä mielipiteistä. Kävin jo eilen lukemassa nämä, mutta en ehtinyt kommentoimaan. Aika monta samaa ajatusta kuin minullakin - kiitos avusta <3

      Poista
  2. Ihania kukkakuvia. Minä olen sitä mieltä, että chakrakukat saisivat olla vahvoja ja voimakkaan värisiä. Jos chakrat ovat tasapainossa ja energia virtaa vapaasti ja vahvasti värit ovat myös tasapainossa. Minua kiehtoo jotenkin nuo kukkakuvat , jossa kukat ovat ylöspäin ja supussa, ne ovat ns, oikeassa suunnassa eli ylöspäin, ja korttien lukijat voivat niitä katsoessaaan miettiä onko oma kyseinen chakra vielä nupullaan vai auennut. Yhtenäiseen kokonaisuuteen
    itse en laittaisi raparperinlehteä juurichakraksi, ellet halua jostain syystä painottaa sen erillaisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja pohdintoja tein minäkin, näissä on monta näkökulmaa, jotka vaikuttavat valintoihin. Raparperin lehti vaivaa minuakin - minulla taitaa olla hakusessa mikä punainen kukka sopisi oikeasti juurichakrakortiksi. Taidan vielä testailla - väriminttu olisi punainen...Kiitos todella paljon mielipiteistä, niistä on valtavan suuri apu <3

      Poista