.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 29. marraskuuta 2012

Voimakortti nro 36


- Kiitos Päiville kuvasta ja Uunalle sanoista -


Sain eilen mukavan viestin Päiviltä sähköpostiini. Päivi on aiemmin lähettänyt minulle tämän pilvienkeli-kuvan ja kun hän oli huomannut sivuillani Uunan ehdottavan Uskon Enkeleihin voimakorttia niin syntyi hieno idea. Päivi ehdotti pilvikuvan ja enkeliviestin yhdistämistä. Nyt voimakortti on valmis. Olen iloinen, että tässä voimakortissa yhdistyy kahden ihmisen lahjoittamat asiat. Saan julkaista nämä kaksi annettua asiaa kauniilla tavalla yhdessä kaikkien iloksi ja voimaksi. Sydämeni hypähtelee kuperkeikkoja ilosta ja liikutuksesta.

Hauskinta ja ihmeellisintä on se, että juuri eilen pieni hetki ennen Päivin viestiä ehdin kertoa sähköpostitse eräälle lukijalle, että aion pian julkaista enkeli-voimakortin. En vain vielä tiennyt mihin kuvaan tekstin yhdistäisin. Tämä lukija suositteli minulle Lorna Byrnen kirjaa Toivon viesti enkeleiltä. Varmasti luen vielä tuon kirjan. Oikeastaan on outoa, etten ole sitä jo lukenut.

Kyllä - minä voin sanoa, että uskon enkeleihin. Olen aina saanut apua sitä pyytäessäni. Tiedän, etten ole yksin. Ajattelen, että meillä kaikilla on omat suojelusenkelimme aina vierellämme. Eilen sain monta pientä merkkiä ja muistutusta, että enkelit ovat kanssani suruni hetkellä. Tänään oloni on jo paljon kevyempi. Usein enkelien apu välittyy ihmisten kautta sanoina oikealla hetkellä. Me saamme olla enkeleitä toisillemme.
4 kommenttia:

 1. Toivon Viesti Enkeleiltä on paras Lorna Byrnen kirjoista! Suosittelen lämpimästi lukemaan kirjan!
  Enkeleiden rakkaus, suoja ja apu on aina lähellämmme! Kiitos enkelivoimakortista!

  -Ulla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt minun on todellakin luettava tuo kirja!
   Ole hyvä Ulla <3

   Poista
 2. Olipa liikuttava postaus. Näin enkelit järjestävät asioita. Hieno tapahtumien ja toiveiden ketju. Aivan uskomatonta oikeastaan, mutta minä uskon :-)
  Todella kaunis kuva ja sopii niin hyvin tekstiin. Kiitos Päiville!

  Olen lukenut monta Lorna Byrnen kirjaa, mutta tämä taitaa olla ihan uusi, koska en ole lukenut. Kiitos vinkistä, täytyykin piipahtaa kirjastossa.
  Ja kiitos tästä postauksesta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on ihmeellistä miten asiat tapahtuvat kuin itsestään. Kuluneella viikolla sitä ihmettä on ollut minun elämässäni paljon ja olen siitä kiitollinen.

   On upeaa, että kuva ja lause yhdistyivät näin - kiitos kumpaisellekin teistä <3

   Kirjastossa tiedän minäkin mitä etsin seuraavaksi <3

   Poista