.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Testaa voimakortit & käyttöohjeita korteilleTämän viikon aiheena ovat voimakortit. Tänään keskityn Mustavalkoinen puutarha voimakortteihin ja niiden käyttöön. Pienten korttien pakkaa on kätevä pitää työpöydällä tai yöpöydällä. Tärkeintä on pitää voimakortit näkyvällä paikalla, jolloin ne ovat käytössä päivittäin.Voimakorttien mukana on pieni ohjevihkonen, jossa kerrotaan jokaisen kortin merkitys. Voimakorteille muodostuu käytössä ajan kuluessa omia henkilökohtaisia merkityksiä. Voimakortit alkavat puhua juuri sinulle ja sinun tunteidesi kieltä.


Valitse pakastasi satunnaisesti yksi voimakortti. Anna ensin kortin kuvan nostaa esiin tuntemuksia ja mielleyhtymiä omasta sisimmästäsi. Etukäteen voit miettiä kysymyksen, jos on jotain ajankohtaista mihin tarvitset itseltäsi neuvoa ja opastusta. Sinä tiedät oikeat vastaukset sisimmässäsi kaikkiin sinua askarruttaviin asioihin. Et vain aina uskalla luottaa vastauksiin, joita sisimpäsi sinulle kuiskii.Voimakortit ovat hyvä apuväline, sillä ne vahvistavat sisimpäsi viestejä ja auttavat luottamaan omaan intuitioosi. Sisimpäsi on oikeassa. On harmittavaa todeta jälkeenpäin, että miksi en kuunnellut ja totellut sisimpäni ääntä. Sisimpäsi osaa johdattaa sinut sopivinta reittiä, silloin et eksy sivupoluille.

Nyt sinulla on mahdollisuus testata ilmaiseksi voimakortteja. Otan intuitiivisesti Mustavalkoinen puutarha pakastani yhden voimakortin juuri sinulle, jos jätät pyynnön kommenttina tähän alle. Halutessasi voit laittaa pyynnön myös sähköpostitse talo@runotalo.net. Vastaan kommentteihin täällä blogissa ja sähköposteihin sähköpostitse.

Kaikki lauantaihin 10.11.2012 klo 18.00 mennessä tulleet pyynnöt saavat vastauksen viimeistään sunnuntaina 11.11.12 klo 21.00 mennessä. Kerron sinulle oman voimakorttisi nimen ja merkityksen voit käydä lukemassa täällä.

Uskon, että tunnet miten osuva voimakortin kuva ja viesti on. Jos sinulla on asia, johon tarvitset selkeytystä voit pyytää sisimmältäsi vastausta juuri kyseiseen asiaan kirjoittaessasi minulle voimakorttipyyntöäsi.Oman voimakorttipakkasi voit tilata nettipuodista. Afrikka-kortit ovat poistumassa, joten niiden hinta on nyt normaalia edullisempi. Afrikka-kortit poistuvat, sillä tahdon keskittyä jatkossa enemmän juuri RunoTalon puutarhaan ja metsään voimakorteissa. Myös itse talo tulee varmasti esiintymään voimakorteissa kunhan sen aika on.

4 kommenttia:

 1. Olen aina kiinnostunut kuulemaan mitä viestiä maailma on tällä kertaa valmistellut minulle

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta Sallamari.

   Voimakorttisi on Hengitän. Muista ensin katsoa rauhassa kuvaa, sen merkitys sinulle on vahvin viesti. Lopuksi voit lukea kortin merkityksen.

   Linkki kortteihin on tässä http://voimakortit.blogspot.fi/p/mustavalkoiset.html

   Poista
 2. Nostaisitko kortin minullekin.

  Kiitos!

  T. Pelagia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että osallistut tähän Pelagia.

   Voimakorttisi on Hyväksyn.

   Katso ensin rauhassa kuvaa ja anna kuvan puhua sisimmällesi. Vasta sen jälkeen voit lukea kortin merkityksen.

   Tässä linkki korttien merkityksiin

   http://voimakortit.blogspot.fi/p/mustavalkoiset.html

   Poista