.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Voimakortti nro 21 - Jokainen päivä on uusi alku

- Jokainen päivä on uusi alku -
Olen julkaissut tämän voimakortin muutaman kerran aikaisemminkin. Tämän voimakortin viesti on karusta kuvasta huolimatta erityisen voimaa antava.
Tämä kuva kertoo siitä miten kaikki on mahdollista, kun vain tahdomme. Hankkimani talo odotti vuosia purkamista. Luulin, että purkaminen olisi lähes ylivoimaista. Kun vihdoin uskalsin ottaa askeleita purkamisen suuntaan eli selvittää miten purku onnistuisi niin alkoi tapahtua. Selvisi, että voisimme aloittaa purkamisen itse ja myöhemmin apuun tulisi konevoimaa.
Ajelimme avopuolisoni kanssa talolle Jalasjärven Koskuelle pakettiautolla heinäkuussa 2009. Yhteinen kesälomamme oli pian alkamassa. Olimme päättäneet aloittaa talon purkamisen itse ja katsoa miten pitkälle pääsisimme. Mukana oli sorkkarautojen lisäksi myös videokamera. Yritän pian saada videoita valmiiksi niin että voisin näyttää todistusaineistoa purkutöistämme.
Oli aloitettava ovien irroittamisesta. Sen ei pitänyt olla kovin vaikeaa eikä se ollutkaan. Olimme kuin lottovoittajat kun matkasimme kotiinpäin auto täynnä vanhoja ovia päivän urakoinnin jälkeen. Olenkohan koskaan tuntenut itseäni yhtä vahvaksi ja voimakkaaksi? Mahtava, voimauttava kokemus.
Toisella kerralla mukaamme lähtivät kaikki ikkunat. Kuva talosta on otettu tuon päivän jälkeen. Se näyttää hieman surulliselta ilman ikkunoita, mutta on muistettava, että tässä on syntymässä talolle uusi elämä. Jokainen päivä on uusi alku. Niin se on. Se uusi päivä on juuri sellainen kuin itse haluamme sen olevan.
Yllätyksellinen merkittävä uusi alku syntyi talon purkamisen aloituksen myötä: Aloitin blogini. Tuo kuva on ensimmäinen postaukseni. Minun piti vain kertoa miten puran talon, mutta mitä syntyikään: RunoTalon blogi, Runotalon voimapuutarha ja Runotalon Sari. Kaikki tämä vain siksi kun uskalsin ottaa ensimmäisen askeleen kohti unelmaani. 
Täältä löytyy alkuperäinen ensimmäinen blogikirjoitukseni heinäkuulta 2009. RunoTalo projekti blogista löytyy myös talon purkuvideoita.


2 kommenttia:

 1. Hienoa, kun sinulla on kaikki postaukset ja muut tallella. Minä onneton olen lennellyt blogista toiseen ja kaikki on lentänyt perässäni taivaan tuuliin. Ei ole mitään blogihistoriaa, on vain muistoja mielessä ja aprikointia, oliko se vajaa kuusi vuotta sitten, vai sittenkin vain viisi, kun aloitin. Onneksi Harakka aloitti samoihin aikoihin, niin häneltä voin tarkistaa, kauanko olen bloggaillut.

  Rohkea teko, tuo talon purku ja kaikki siihen liittyvä. Toiveet eivät toteudu, jos ei mitään uskalla. Onnea matkaan edelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Ihme kyllä, että alkuperäiset postaukset löytyvät kun olen myös rakennellut niin monta blogia ja tehnyt kokeiluja.

   Hullun rohkea teko taisi olla talon hankinta alkujaan, mutta kun saan jotain päähäni niin minua ei pysäytä mikään. Tässä sitä nyt ollaan talon kanssa, talo synnyttää tarinaa...kiitos onnen toivotuksesta, sillä onnea todella tarvitsen ja paljon, mutta paljon sitä on jo ollutkin.

   Muuten: Tuo profiilikuvasi on tosi hieno!

   Poista