.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 8. marraskuuta 2012

Puodin poistuvia kuvina

Tässä kuvat voimapussukoista, jotka ovat vielä jäljellä nettipuodin poistomyynnissä. Nyt saat pussukan ostaessasi kaupan päälle Marja Entrich huulikiille/balsamin, jonka arvo on 19,90€. Tämä on hyvä ostos! Itselläni on pussukka käytössä päivittäin ja se on oikeasti aivan ihana! Kiitos Cotoninan Ninalle joka valmisti tämän pussukkaerän RunoTaloon.Voimasiilejä on useita vielä jäljellä. Nyt saat ostaessasi kaksi toisen puoleen hintaan. Voimasiilin voi laittaa työpöydän kulmalle tai kuljettaa taskussa- siilille voit kertoa kaikki huolesi, se kyllä kuuntelee. Parhaiten siili viihtyy tietenkin kesällä puutarhassa, mutta talvella sen on nukuttava talviunta pesässään sisällä lämpimässä.Afrikka voimakortit poistuvat, joten nyt myyn loput edullisesti. Vielä varsinkin pikkupakkoja on varastossa ihan reilusti. Pidän näistä korteista niiden värikkyyden ja lämmön vuoksi paljon, mutta en voi pitää kaikkea valikoimassa. On osattava päästää irti asioista.

Jos kiinnostuit näistä tuotteista niin tästä pääset nettipuotiin. 11.11. jälkeen poistan nämä tuotteet lopullisesti nettipuodista. Nettipuodissa keskityn jatkossa erilaisiin voimakursseihin sekä RunoTalon puutarha- ja metsä -aiheisiin voimakortteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti