.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 8. marraskuuta 2012

Voimakortti nro 15

Odotan auringon pilkahduksia,

hymyileviä ja nauravia ihmiskasvoja.

Saan niistä voimaa päivääni.


Tänään sain astella kirkkaassa valossa. Niin kirkkaassa, etten tahtonut nähdä eteeni. Aurinko paistoi niin matalalta, että se häikäisi. Tuntui niin hyvältä tavata aurinko ja valoisuus pitkän harmaan ajan jälkeen. Arvostaisinko paistetta niin paljon, jos sitä olisi joka päivä? Tiedän, että en arvostaisi.

Ajatukseni kulkevat heti niin moniin asioihin, joista tulee näkymättömiä silloin kun ne ovat läsnä jatkuvasti. Sama pätee ihmisiin. Ihaniin hymyileviin ihmiskasvoihin. Niitä ei ole koskaan liikaa. Jos sellainen on vierelläsi ollut tänään edes pienen hetken, niin olethan kiitollinen.

Minua ilahduttivat tänään erityisesti voimakorttipyynnöt, joita on täällä blogissa ja todella runsaasti facebookissa sekä sähköpostissani. On ihanaa, että saan ottaa voimakorttipakastani niin monelle ihmiselle voimakortin.

Jätän itselleni tähän muistutuksen, etten koskaan muuttuisi vaan osaisin aina arvostaa jokaista yksittäistä ihmistä. Saan palvella ihania ihmisiä RunoTalon kautta. Tärkeää ei ole määrä vaan jokainen ihminen yksilönä on tärkeä. Liian helposti tulee tuijotettua numeroita ja tykkäysten määriä. On mukavaa kun tykkäyksiä on paljon, mutta siitä ei saa tulla itsetarkoitus. On kuunneltava omaa sydäntään ja toteutettava sen tahtoa ilman muita päämääriä. Kaikki muu hyvä elämässä seuraa sen jälkeen itsestään.


4 kommenttia:

 1. Miten ihana kuva! Onko tämäkin korttina? Mikä lause tms.

  Taidan nyt vaihtaa sun mainoskuvan Lumissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, ei ole vielä korttina, mutta saattaa tulla 2013 voimakortteihin, kun alan niitä tulevan vuoden aikana tehdä. Vaihda vaan mainoskuva niin on ajankohtainen. Voisinkin poiketa katsomassa mitä kuuluu Lumiin...jotenkin on pientä hoppua pitänyt, mutta ajankäyttö on aina valintoja :)

   Poista
 2. Laitoin kuitenkin sen maagisen koivun. Tuolla syyskuvalla voisi hyvinkin olla kysyntää, sillä se kävisi aika moneen muistamiseen ja tervehdykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se maaginen koivu on suosituin kuvani facebookissa eli ihan oikeutetusti sitä voi pitää näkyvillä :) Syyskuva on yksi omista suosikeistani, se on otettu jo muutama vuosi sitten, mutta tahdon näyttää sitä yhä uudelleen. Nyt ei ollut ulkona paljonkaan kauniita oransseja lehtiä vaan kaikki on vihreää tai ruskeaa...liikaa sadetta. Kenties jonain päivänä painatan sitä kortiksi.

   Poista