.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 3. marraskuuta 2012

Voimakortti nro 10
Otan palavan soihdun,
sytytän kuun ja auringon
liekkeihin tulenpunaisiin
niin että kaikilla olisi
lämmin ja hyvä olla tänään.


Illan saapuessa astelin sytyttämään kynttilät tienvarren tolppien lyhtyihin. Huomasin miten usva alkoi hiipiä pellolta kohti pihaamme. Pimeän tullessa syttyvät vanhojen pihakoivujen juurilla puutarhavalot. Valot valaisevat rungot kauniisti. Jos katsot tarkasti, voit löytää usvasta hentoja hämähäkin seittejä. Usva tekee kaikesta ihmeellistä. Ihana taianomainen ilta.


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sinäpä sen keksit - riipaiseva on juuri oikea sana, sillä itsekin olen tuijotellut kuvaa ja tuo sana kuvaa hyvin tunnelmiani.

   Poista
 2. Ja oksilla kimaltavat sadat pikkutähdet...
  Kaunis, kaunis kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippaoksat ovat kauniit aina ja poimivat hyvin tähtiä...tämän koivun läheltä kaatui toinen reilu vuosi sitten myrskyssä, tämä jaksaa vielä olla ilonamme.

   Poista
 3. Ihana! Tulin lämmittelemään loisteeseen. Kotona on tosi kylmä.

  - Unikivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa, jos lämmittää - kyllä täällä saa viipyä lämmittelemässä koivun juurella.

   Poista
 4. Aivan upea!

  Oli pakko avata se viesti blogiin, sillä en saanut linkkiä muuten kopsattua.

  Kun ehdit, katso onko mun osoitteet sulle oikeat, siis palkissa, että listalla, jossa ovat seurattavat blogini. Miksi en löytänyt tätä, vaikka klikkasin kaikki yläotsikkosi auki ja rollasin vaikka kuinka...en tajua.

  Kiitos!

  VastaaPoista