.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Mitä tahdon voimakorteillani?
Tahdon voimakorteilla välittää sen saman voiman ja energian, jonka itse koen luonnossa kulkiessani. Uskon, että on mahdollista välittää tunnetta ja jopa energiaa kuvien avulla. Luonnossa voima ja energia ovat vahvoja. Meistä useimmilla liittyy paljon voimauttavia muistoja luontoon. Luonnossa  rentoutuu, uudistuu ja saa takaisin oman energiansa. Luonto on paikka, jossa voi ladata sisäiset akut. Aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta päästä luontoon rauhoittumaan.Joskus olemme niin etääntyneitä luontaisesta läsnäolosta, että on vaikea saada itsensä pysähtymään ja rauhoittumaan. Voimakorttien tarkoitus on auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä arjessa. Voimakortit muistuttavat luonnon voimauttavasta vaikutuksesta kuvien ja sanojen kautta. Voimakorttien käyttö johdattaa läsnäoloon, auttaa löytämään ja vahvistamaan itselle tärkeitä asioita.Ensimmäiset uudet voimakortit syntyvät pian. Viikolla 52 joulun jälkeen saapuvat postitse tammikuun voimakortit niille, jotka ovat ne itselleen halunneeet. Vielä on aikaa tilata tammikuun voimakortit 30.11. asti.

Tammikuussa on viisi viikkoa, joten korttejakin on viisi. Jokaiselle viikolle on oma voimakorttinsa. Kuukausierän hinta on 14,90€. Lisätietoja kaikista voimakorteista löydät blogin yläpalkista Voimakortit-sivulta.

Halutessasi voit käväistä puodissa tilaamassa
 voimakortit itsellesi heti tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti