.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 10. marraskuuta 2012

Voimakortti nro 17

- Valon heijastuman hetki -


Tämä kuva on eiliseltä, jolloin tein sokerihuurrettujen ihmettelykierrosta puutarhassa. Tänään lähes kaikki lumi on sulanut ja kaunista kuvattavaa on paljon vaikeampi löytää. Vietin päivän pakkaillen nettipuodin tilauksia. Minusta on ihanaa paketoida tuotteet huolellisesti ja inspiroitua tekemisen synnyttämistä ideoista.

En milloinkaa pidä kiirettä vaan teen rauhassa. Ainakin toistaiseksi nettipuotini on niin pieni, että ei ole suurta kiirettä. On nautinnollista saada tehdä työnsä niin hyvin kuin pystyy. RunoTalossa ei olla kellon kanssa kilpaa liikkeellä ainakaan puodin pakkausasioissa. Kodin siivousasioissa kylläkin menen ajastimen siivittämänä.

Täältä löydät noin vuosi sitten tekemäni sokerihuurrettujen ihmettelykierroksen kuvat ja tunnelmat. Nettipuodissa jatkuvat siivousviikot vielä tämän illan ja huomisen sunnuntain ja sinne pääset tästä.
Jos tahdot siivota ajastimen kanssa ja viettää aina viikonloput huolettomasti siivousvapaalla niin tutustu Flyladyyn tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti