.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 24. marraskuuta 2012

Voimakortti nro 31

- Kiitos Ulla -


Olen saanut kokea vahvasti surun tunnetta kuluneella viikolla. Tahdon ajatella, että saan kokea surua siinä missä saan kokea onnea, rakkautta ja iloa. Suru on vahva tunne. Surun kohtaamisessa on kuitenkin jotain valtavan kaunista. Koen, että kokiessani surua elän vahvemmin kuin milloinkaan. Suru korostaa kaiken elämässäni näkyvämmäksi. Suru tekee jokaisesta hetkestä tärkeämmän.

Pimeys korostaa valoa ja päinvastoin. Suru ja ilo ovat lähellä toisiaan. Samoin jollakin kummallisella tavalla myös itku ja nauru eivät sittenkään ole niin kaukana toisistaan. Kummatkin tuovat itselleni kyyneleet silmiin. Jokainen hetki on arvokas.

En tahdo eritellä suruani julkisesti enempää. Se on suru, joka kohtaa joskus meistä jokaista elämässämme. Ehkä kerron joskus enemmän, jos tunnen niin. Nyt on hyvä juuri näin.

Tämän voimakortin sanat ehdotti minulle Ulla. Voit ehdottaa minulle uusia sanoja voimakortteihin jättämällä viestiä tai laittamalla sähköpostia. Omat voimakortit voit tilata RunoTalon nettipuodista.


4 kommenttia: