.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 23. marraskuuta 2012

Voimakortti nro 30

 - Kiitos Piialle -

Minulle vesipisarat kuvastavat usein kyyneleitä. Joskus on vaikeaa ja raskasta hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Tuntuu, että on paljon vikoja ja puutteita, joita ei saa muutettua. Olen huomannut itsessäni, että mitä päättäväisemmin yritän jotain itsessäni muuttaa niin sitä lujemmin tuo ominaisuus puskee näkyville. Ehkä silloin tapahtuu jokin vastareaktio muutokselle.

Tein listan kaikista negatiivisista uskomuksista, joita minulla on itsestäni. Sitten vaihdoin ne kaikki positiivisiksi. Kaikilla ominaisuuksilla on vastakohtansa ja yleensä heikkoudesta voi löytää vahvuuden.

Voimakortin kuvassa on paljon piikikkyyttä, mutta jos ajatellaan isoa puuta eli kokonaisuutta niin piikit eivät enää olekaan piikkejä vaan kaunis, pehmyt vihreä puu. Tuoksu on raikas ja neulaset kauniit ympäri vuoden.

Uskallan olla oma itseni. Elän elämääni ollen juuri minä. Se on hienoa, parasta mitä voin olla ja kokea.

Tahdotko auttaa minua voimakorttien teossa? Katso ohjeet täältä.

Jos tahdot oman voimakortin kotiisi jokaiselle vuoden 2013 viikolle niin kipaise nettipuotiin.  

Saat aina kuukauden alussa erän uusia voimakortteja. Voit avata jokaisen viikon aluksi itsellesi uuden voimakortin pöydän kulmalle muistuttamaan läsnäolosta. Tammikuun korteissa on talvisia näkymiä eli jokainen kuukausi liittyy omaan vuodenaikaansa tunnelmiltaan. Tammikuun kortit ehtii tilata vielä 30.11.2012 saakka.

Olen viimeistellyt tammikuun kortteja tänään ja voin luvata, että ne ovat todella kauniita. En voi pilata yllätystä ja näyttää niitä etukäteen, vaikka tahtoisinkin nyt jakaa iloni uusista korteista kanssanne.
2 kommenttia:

  1. Negatiivisia uskomuksia on vaikea muuttaa. Etenkin, jos lapsuudessa on saanut jonkin haavan, niin murhetta kantaa, vaikka haava olisi ajat sitten parantunut. Kertomasi keino on hyvä ja tehokas. Joskus joutuu laiskanläksylle ja pitää tehdä kaikki uudelleen, ennen kuin auttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta on, ettei käy ihan helposti. Varmaan on hyvä toistaa silloin tällöin itselleen yhä uudelleen, että olet hyvä :)

      Poista