.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 25. helmikuuta 2012

Yksi unelma toteutui tänään
Unelmat taitavat toteutua silloin kun niiden aika on. Yli kaksikymmentä vuotta sitten haaveilin dreijasta. Vuosien kuluessa olen useasti harkinnut dreijan hankintaa uudelleen. Tuntuu epätodelliselta, että nyt haave on käynyt toteen. Tilasin dreijan ja tänään se saapui luokseni.

Oma dreija on minulle näkyvä todiste siitä, että olen matkalla oikeaan suuntaan elämässäni. Tahdon toteuttaa asiat, jotka tunnen rakkaiksi sydämessäni. Kuvassa on dreijan päällä kirja Ruukkupuutarha (Christel Kvant). Aion dreijata hyvin pieniä ruukkuja. Ruukut sopivat hyvin yhteen Runotalon puutarhan kanssa. Luulenpa, että nettikauppaani tulee erä pikkuruukkuja jossain vaiheessa.

Hauskinta ja mielenkiintoisinta on, että dreijaus ja ruukut ovat usein olleet mukana tekemissäni aarrekartoissa. Nuorena tyttönä aloittaessani savipajan tunsin toteuttavani suurimman unelmani. Silloin halusin tehdä ihmiset iloisiksi ja nauraviksi pienillä saviveistoksillani. Useimmat keramiikkatöistäni olivat eläimiä. Elämäni aikana olen aloittanut ja lopettanut savipajayritykseni useamman kerran. Ensin oli Sarin savipaja (1987-91), sitten Savusavi Tarina (1995-2000) ja nyt näyttää siltä, että myös yritykseni Runotalo alkaa ilmentää savea tuotteissaan. Voimasiilini ovat savesta valmistettuja ja tein niiden ensimmäisiä versioita jo vuonna 87.

Tunnen kiitollisuutta siitä, että edelleen tavoitteeni on tehdä ihmiset iloisiksi ja nauraviksi. Nykypäivänä mielestäni parasta mitä voi tehdä on tarjota keinoja löytää pysähtymisen ja läsnäolemisen kautta kiitollisuus ja ilo omassa elämässä.

Kaikki kuvat ovat Christel Kvantin kirjasta.
10 kommenttia:

 1. Olen Sari iloinen.
  Olet saanut haaveesi toteutumaan.
  Olet onnekas!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että olet saanut dreijan itsellesi..
  Unelma toteutunut!
  Varmaan ihanaa saada laittaa kätensä kosteaan saveen ja valaa..
  Ihanaa lauantai-iltaa sulle=)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, hienoa! (aplodeja...:)

  Tavoitteesi on muuten melko lailla sama kuin minunkin. Tuntuu kivalta!

  VastaaPoista
 4. Sydämellinen Onnittelu unelmasi toteutumisesta!
  Sinusta tulee Savenvalaja joka dreijaa jaloja käyttöesineitä .. Montako hyllytystä siihen tarvitaan?

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle dreijalle, tai siis sinulle dreijasta! Ihanaa kun unelmat toteutuvat, pikkuisiset ruukut jo kuulostavat kauniilta ja suloisilta :)

  VastaaPoista
 6. Paljon, paljon kiitoksia teille kaikille onnitteluista ja viesteistä! Todellakin olen onnekas ja toivon, että saan matkata uuden dreija-ystäväni kera moniin luoviin hetkiin.

  Nyt jännittää, että osaanko vielä tehdä dreijalla pikkuruukkusia ja minne saan mahtumaan kaikki tuotokset (hyllyjä ei ole)...dreijakin on ainakin toistaiseksi pesuhuoneessa. Vanha savenpolttouunini on ulkovarastossa käyttämättömänä ja ehkä senkin on aika tulla esiin jossain vaiheessa. Saamme nähdä toimiiko se enää. Viimeksi käytin sitä yli kymmenen vuotta sitten.

  Toivon, että kaikki saisivat tehdä näitä omia pieniä askeleita kohti unelmia. Tunnen elämänvoiman vahvana sisimmässäni ja olen enemmän hereillä ja elossa kuin pitkään aikaan. Valoisaa sunnuntaita kaikille teille!

  VastaaPoista
 7. Olen onnellinen puolestasi, että unelmasi on toteutunut, ihanaa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, toivon, että jokainen meistä saisi toteen omia unelmiaan mahdollisimman paljon. On hienoa, kun voimme iloita yhdessä moninkertaisesti!

  VastaaPoista
 9. Äitimaa messujen jälkeen luen täällä sattumahaulla (se on paras aina;)...) juttuja...<3.

  Ymmärrän miksi sinut on uudelleen tuotu eteeni näin. Tai ymmärrän siitä nyt jälleen enemmän. Olen myös palapelini rakentaja ja onnenpalojen kerääjä;). Ollaan onnellisia kaikista paloista joita elämä tuo <3. Olen myös aloittanut ja lopettanut ja aloittanut ja lopettanut yrityksen kanssa, joka tällähetkellä on "lopetettu" mutta, kyllä sinäkin varmaan jo tiedät, että elämässä on vain erilaisia vaiheita ja uutta vauhtia haetaan paremman virran kautta toisinaan...<3 Olen siis myös vanhastaan käsityöläinen;). Ja sitten parantaja ja kaikenlaista. Tapaamme varmaankin vielä, minusta tuntuu jollain lailla siltä. "Ja sinä Sari olet oikeassa", sanotaan nyt..niin että, tapaamisiin <3. Ja onnea ja menestystä, rakkautta ja myötätuulta unelmillesi <3<3<3!!!

  Sari

  VastaaPoista
 10. Kiitos sinulle Sari tästä viestistä. Kirjoittamallasi on minulle iso merkitys. On hienoa ja mukavaa tietää, että on samoin ajattelevia ihmisiä. Koen, että olen kiertänyt kehää ja päässyt kierros kierrokselta hieman laajemmalle ja samalla myös joka kierroksella hieman ylemmäs ja keskemmälle. Taidan kirjoitella kummallisia, mutta ehkä tästä voi jotain ymmärtää. Maailma ja elämä ovat moniulotteisia. On ihanaa ja ihmeellistä, kun alkaa päästä siitä selville. Minä uskon, että silloin löytyy myös kaiken merkitys ja syvä sisäinen onni. Tapaamisiin Sari <3

  VastaaPoista