.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 23. helmikuuta 2012

Taipuessani olen vahva


Taipuessani olen vahva

Kuten heinät taipuvat tuulessa ja myrskyssä on ihmisenkin hyvä joustaa, antaa periksi sen verran, että selviää helpommin. Joustaen moni asia sujuu paljon paremmin. Voi taipua, mutta ei tarvitse silti katketa.

Tunnetko jo Runotalon voimakortit? Kaikki 20 mustavalkoista voimakorttia viesteineen löydät Voimakortit blogista. Voimakortteja voit tilata Runotalon nettikaupasta.

4 kommenttia:

 1. "Tuulessa puita kaatuu, mut ruoho vain kumartaa. Tuuli kun käy, tuuli kun käy, ruoho vain kumartaa."
  Tämän pätkän setäni laittoi minulle tekstiviestillä jouduttuani psykiatriselle osastolle anoreksian takia. Itkin itkin itkin ja sain voimaa nöyrtyä ja antautua autettavaksi. Todellista vahvuutta on myöntää heikkoutensa ja taipua tuulessa, vahvemman voiman alla :> Kiitos tästä, tuli levollinen mieli tähän päivään.

  VastaaPoista
 2. Maria, kaunis teksti ja syvällinen, viisas viesti. Ajattelen, että usein vahvin on kaikkein huomaamattomin. Luonnossa on paljon viisautta meille malliksi. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kyynelhelmien lomasta lausun hiljaa nyökkäillen, että juuri näin se on. Kun olemme hauraimmillamme, olemme vahvimmillamme. Myrsky kaataa puita, mutta hennot heinät vain tanssivat tuulessa. Marian sanat koskettivat .

  Tämä voimakortti on tärkeimpäni. KAtselen sen herkkää viisautta aika ajoin. Voisinkohan tilata muutaman sinulta juuri ja vain tätä korttia? Joskus voi tulla eteen tilanne, jossa sen voisi ojentaa lohduksi ja vahvuudeksi jollekin....

  Kiitos sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Tinttarus, kiitos sinulle kauniista sanoistasi ja herkkyydestä.

  Itsekin ajattelin tänään samoin tästä kortista. Tarkistin juuri korttivarastoni ja siellä on tätä korttia kumpaistakin kokoa reilusti jäljellä. Erikseen voi edelleen tilata yksittäisiäkin kortteja. Sähköpostini on sari@runotalo.net.

  Myyn vielä vanhoilla hinnoilla: postikorttikoko 1,50€ ja käyntikorttikoko 0,95€ + lähetyskulut painon mukaan. Mielelläni näitä kortteja täältä lähettelen, jos tahdot tilata. Mukavaa viikonlopun alkua sinulle! (kai perjantai on jo ainakin alkuviikonloppu...)

  VastaaPoista