.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Mustavalkoisten voimakorttien merkitykset luettavissa nyt!


Olen nyt päivittänyt mustavalkoisten voimakorttien merkitykset uuteen Voimakortit & Voimatuotteet blogiin. Jatkossa voimakorttipakan tilatessasi saat mukaan pienen ohjevihkosen. Seuraavaksi siirrän Afrikka voimakorttien merkitykset uuteen blogiin myös.

Uudet Makasutu Pyhä metsä voimakortit tulevat kauppaan maaliskuun puoliväliin mennessä. Samassa tilauksessa kauppaan saapuu uusi erä mustavalkoisia pikkukortteja, jotka ovat nyt tilapäisesti lopussa. Postikorttikokoisia voimakortteja on tällä hetkellä varastossa, samoin Afrikka kortteja molempia kokoja.

Voimakortit & Voimatuotteet blogiin tästä ja Runotalon nettikauppaan pääset tästä.


2 kommenttia:

  1. Olet sinä vaan aikaansaava nainen. Nämä kortit huokuvat sellaista elämänmyönteisyyttä, jota vain harva meistä tavoittaa edes hetkellisesti. Ihana idea, huimaa luovuutta ja kädentaitoa yhdistettynä vilpittömään haluun tuottaa hyvää mieltä muillekin. Mustavalkoisuus jotenkin syventää tuota mietelauseen voimaa korteissasi.

    Ihanaa kun ihmiset löytävät rohkeuden tehdä jotakin erilaista!

    VastaaPoista
  2. Maria, kun luin kommenttisi, olin ihan että WAU! Osaat todella kannustaa ja antaa myönteistä palautetta, myös sanat ovat sinulla hallussa. Minusta on ihanaa, että arvostat rohkeuttani tehdä jotakin erilaista. Haluaisin, että kaikilla olisi mahdollisuus ja rohkeutta luoda sitä mitä omassa sisimmässään kaipaa ja tahtoo. Niin minä olen nyt saanut tehdä. Ehkä voin jakaa rohkeutta muillekin. Kiitos sinulle ystävällisistä ajatuksistasi.

    VastaaPoista