.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 21. helmikuuta 2012

Päivän aforismi, aarrekarttakuvia ja - ohjeita


Elämän ja maailman ihmeellisyys
on yksinkertaisuudessa.

Luonnossa kaikki tapahtuu itsestään. Siksi ajattelen, että minunkin elämäni kulkee omaa reittiään. Sitä ohjaa oma sydämeni. Sain uusimman aarrekarttani valmiiksi. Tässä muutamia kuvia kartan teosta.


Tässä kaikki lehdistä löytämäni kuvat vielä sekavana joukkiona. Näitä on liian paljon, joten osa on karsittava pois. Samalla mietin mitä todella haluan.


Huomaan, että Runotalo puuttuu kartasta. Haen vanhan aarrekarttani. Siinä Runotalo on uudella tontillaan.Luotan tunteeseeni. Tämä ei tunnu oikealta. Otan talon pois kuvasta. Tämä kartta ei ole toiminut. Talo ei ole edennyt vaan on edelleen hirsikasana pressun alla. Ehkä paikka ei ole oikea. Ainakin se on liian lähellä vettä. Tällaiseen ei saisi edes rakennuslupaa todellisuudessa.Tutkin taloa tarkemmin nyt kun se on irti maisemasta. Se näyttää jotenkin kolkolta ja kylmältä. Kaipaan valoa ikkunoihin. Kokeilen taloa uuden aarrekarttani keskelle, mutta se ei sovi siihen lainkaan. Tämä talo ei ole tulevaisuuden Runotalo. Tämä talo kuvassa on se pohjalaistalo, joka purettiin kesällä 2009. Ymmärrän, että en etsi sitä vaan ihan jotain muuta. Kun talo kasataan uudelleen niin se on aivan eri talo, vaikka sillä olisikin sama huonejako ja ulkomuoto. Talon sielu syntyy uudelleen. Sitä minun on kuvattava aarrekartassani: Uutta Runotaloa.Aarrekartan tekemisessä tärkeimpiä asioita on ymmärtää ja valita mitä oikeasti tahtoo elämässään. Sitten on löydettävä askeleet, joilla suunnistaa unelmaa kohti. Itselleni kartan lauseet ja kuvat toimivat muistuttajina siitä mitä oikeasti tahdon.Kartta muistuttaa minua arjessa itselleni tärkeistä asioista. Silloin voi täyttää päiväni rakastamillani askareilla.


Kartta on asetettava paikalle, jossa sen voi nähdä päivittäin. Toisaalta karttaa ei saisi näyttää muille, sillä niin helposti joku voi katkaista unelmilta siivet. Tuon tämän oman karttani näkösälle, sillä tahdon antaa muille mahdollisuuden saada tästä itselleen intoa ja vinkkejä tehdä oma kartta. Vaikka kartta ei heti alkaisi toimia niin aina on hyvä tutkiskella omia ajatuksiaan.Tämä teksti "ateljeekoti" on minulle jonkinlainen viesti, jota en ihan täysin vielä ymmärrä. Yhdessä kuvan kanssa se tuottaa minulle hyvää mieltä kartassani. Rakastan vanhoja taloja. Unelmoin, että saan viettää aikaa tepsutellen vanhoilla lankkulattioilla, kulkea talossa avaten vanhoja narisevia ovia ja nukkua toisinaan yöni hirsiseinän vieressä pellavaisen peitteen alla.


Lopulta kartta alkaa hahmottua. Kuvat valikoituvat ja löytävät paikkansa. Tästä puuttuu vielä oma kasvokuvani ja avopuolisoni kuva. On tärkeää liittää karttaan kuva itsestä ja perheenjäsenistä onnellisina. Lisään vielä koirani Pimun, sitten kartta on täydellinen. Lopuksi on hyvä viettää hetki energisoiden karttaa. Jokaiselle löytyy sopiva oman maailmankatsomuksen mukainen keino energisoida kartta toimivaksi.

Lisää aarrekartoista voit lukea Aarrekarttamaailma blogistani. Sieltä löydät vanhoja tekemiäni tunnelmakarttoja ja myös vinkkejä kirjoista, jotka liittyvät aarrekarttailuun eri tavoin. Aarrekarttani kuvat löysin pääosin Voi Hyvin lehdistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti