.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 24. helmikuuta 2012

Elämä on luonnollista. Luotan siihen.


Elämä on luonnollista.
Luotan siihen.


Kaikki tapahtuu luonnossa itsestään. Jokainen tapahtuma on osa kokonaisuutta. Mikään ei ole sattumaa ja kuitenkin kaikki on ihmeellisen yllätyksellistä. Voin luottaa elämääni. Varmasti tapahtuu se mikä oikein on. Olenhan osa luontoa ja elämän kiertokulkua.


2 kommenttia:

  1. näin asia on Sari. Jopa surutkin kääntyvät iloksi aikanaan. On määrättyjä jaksoja tapahtumia. Vähän vaikuttaa persoonallisuus, kuin utelias ja aktiivinen on. Sitä enempi tapahtuu. minä olen numerologiassa 5 ja just semmoinen kun siitä sanotaan, kaikkea pitää kokeilla ja seikkailla paljon.Iloisesti viheltäen vain..eteenpäin. voimakorttisi on sattumalta ihan kuin albumistani, kuvasi aikoinaan paljon mustavalkoisia kuvia, ne on kaikki vain paperikuvia ei ollut digiä silloin..

    VastaaPoista
  2. Aikatherine, minä taidan olla nro 2 muistaakseni, enpä enää muista mitä tarkoitti. (siskoni osaa kaikki merkitykset ulkoa, joten kuuntelen häntä aina mielelläni).

    Olisikohan tuossa kuvassa ollut pihajasmike, joka tuoksuu tosi ihanalle. Vanhat mustavalkoiset paperikuvat ovat hienoja ja nehän jopa säilyvät värillisiä paremmin. Eipä ollut digiä ei, eikä montaa muutakaan ihmeellistä vempainta...

    VastaaPoista