.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Open Sesame - Sesam Aukene ja Hyvän olon vinkit - idea


Open Sesame
Sesam Aukene


Vertauskuvallisesti ovet ja portaat kutsuvat menemään rohkeasti eteenpäin, katsomaan suljettujen ovien taakse ja avaamaan uusia ovia. Tämä ovi kutsuu luovuuteen, antamaan aikaa omalle taiteellisuudelle ja mielikuvitukselle.

Tämä päivä on ollut hyvä. Aurinko paistaa ja se piristää mieltä. Hymyilen, kun ajattelen lähestyvää kevättä ja kesää. Dreija löysi paikkansa ja savi on valmiina pöydällä. Ehkä kokeilen jo tänään dreijata savea. Kuvassa oleva voimakortti sopii hyvin tähän päivään. Tunnen avaavani uusia ovia. Ne ovat sellaisia näkymättömiä ovia, joita availen innoissani.

Aion tehdä yhden uuden lisäsivun tämän blogin marginaaliin. Otsikko voisi olla Hyvän olon vinkit tai jotain sen tapaista. Kerään siihen asioita, joista itse saan voimaa ja iloa arkeeni. Toki postailen ne vinkit myös tänne voimakorttieni ja aforismieni lomassa. Taas yksi idea, josta en voi luvata miten kauan se täällä jatkuu. Ehkä viikon, kuukauden tai siihen asti kun keksin taas jotain uutta josta innostun.

Odottelen jo MAKASUTU - Pyhä Metsä voimakortteja kohta saapuviksi. Sitten esittelen ne täällä tarkemmin samalla kun julkistan ne nettikaupassa. Varmaan saan ne jo viikon kuluessa.

I do Africa - Tahdon afrikka voimakortit merkityksineen löydät täältä ja nettikauppaan pääset tästä.


6 kommenttia:

 1. Pimu on niin fantastico!

  Ja ajattele runoilijan narisisseja...,kun konttaa saa tuntea myös niiden miedon, miellyttävän tuoksun.

  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Leena, niinhän se Pimu on - odotan jo kovin, että pääsen sen kanssa keväiseen puutarhaan. Narsissien tuoksun tosiaan kokee parhaiten kun oikeasti on matalalla kukkien seassa ja varsinkin jos leuto tuuli puhaltelee sopivasti. Oi...

  Hyvää viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Hyvän olon vinkit -sivu kuulostaa mitä parhaimmalta lisäykseltä sivuillesi. Sinä vaikutat niin hyvän olon sisäistäneeltä, että tässä ihan kihisee varmaan muutkin lukijat kuullakseen sinun salaisuutesi tyytyväisyyteen ja onnellisuuteen :) Uskoisinpa, että yksi suuri tekijä on se, että olet päättänyt tehdä juuri sitä mitä haluat, omalla tavallasi ja omin ehdoin. (?) Siltä minusta vaikuttaa. Luot kokoajan uutta, kehität ideoitasi eteenpäin ja tekemisestäsi huokuu todellinen rakaus työtä kohtaan. Et tee asioita suorittamalla, etkä pakota isteäsi mihinkään vaan menet "with the flow." :) Hatunnoston arvoinen on elämän asenteesi totta vieköön.

  Sesam kortti on mysteerinen, kuvan ovi oikein kutsuu katsojaa avaamaan ja tunkeutumaan salaisen maailman sisälle etsimään sateenkaaren pääsä olevaa aarretta. Mikä on sinun aarteesi? se kysyy. Haluan löytää vastauksen. :)

  VastaaPoista
 4. Maria, taas teit sen ja annoit siipieni alle lisää ilmaa. Sinulla todella on kyky kannustaa - kiitos!

  Olet oikeassa, että teen juuri mitä haluan, omalla tavalla ja omin ehdoin. Kyllä. Joku sanoi joskus töissä, että sinä Sari et todellakaan tee sellaista mitä et halua tehdä. Töissä tuo voi olla vähän kysenalaista. (hoidan kyllä hommat...mutta omalla tavallani...)
  Flow ja työnilo ovat minulle kovin rakkaita. Läsnäolon tilassa pussilakanapakettien inventointikin oli tänään töissä ihan kivaa.

  Kiitos, kun vinkkasit(muistelen, että olit sinä ehkä?) Liisa Ihmemaassa elokuvasta. Katsoin sen eilen ja löysin siitä itselleni uutta voimaa: This is my dream and I decide where to go from here :)

  Hieno ja osuva kuvaus Sesam-kortista, juuri noin. Elämä on kyllä ihmeellistä ja mukavan jännää, kun etsii omia aarteitaan ja avaa erilaisia ovia. Mukavaa viikon alkua sinulle Maria!

  VastaaPoista
 5. Kyky se on kai sekin, osata kannustaa :> Hih. Enpä osannut taas ajatella, että sanoillani oli vaikutusta. Saan sinusta tosiaan samanlaisen kuvan, kuin mitä työkaverisi sinusta sanoi: Teet vain sitä mitä rakastat. :)

  Toki elämässä täytyy toisinaan tehdä kompromisseja, hoitaa tylsältäkin tuntuvia asioita(raha-asiat, verojutut, voi huh puh, kun pääsisi sellaisista huolista eroon!), mutta niiden ulkopuolella jokaisella on tosiaan lupa tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä, omalta ja oikealta. :) Ja sen taidon sinä näytät kyllä taitavan! Tuntuu että nykyään on vallalla jokin kollektiivinen tyytymättömyys-syndrooma. Kukaan ei oikein osaa tehdä vain sitä mikä tuntuu tärkeältä, kun tarjontaa ja vaihtoehtoja piisaa niin että mieli on sekaisin. Hyvän olon vinkkejä jos jotakin kaivataan tässä yhteiskunnassa!

  Liisa ihmemaassa on kyllä elokuva josta voi todella ammentaa hyvää oloa ja elämäniloa ja jonka kautta on mahdollista virittää unelmointi-vaihde päälle uudelleen. :) Täytyykin hakea se Makuunista, kun tulen lomille taas Suomeen. Monesti piirretyillä voi olla suurempi sanoma kuin millään asiantuntijalausunnoilla tai hyvään oloon annustavilla tietokirjoilla :)

  VastaaPoista
 6. Maria, kollektiivinen tyytymättömyys-syndrooma tuntuu tutulta. Olisiko vika siinä, että mikään ei enää tunnu miltään, kun kaikkea on niin paljon. Kuten huomasit niin aloitin jo vinkit. Niin ja kannustus on oikeasti hyvä kyky!

  Katselin sellaisen Liisan, joka ei ollut piirretty eli uudempi versio, tässä linkki traileriin http://www.youtube.com/watch?v=evf-Yhf7WZg
  Ehkä siinä piirretyssä olisi vielä enemmän sanomaa. Tykkäsin kyllä tästä toisestakin.

  VastaaPoista