.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 9. helmikuuta 2012

Uusi Aforismi & Kuva leikki - viihdyttävä ja elämyksellinen


Jokainen päivä on minulle uusi alku.Avaan lehden ja kirjoitan sen täyteen
kauniita sanoja ja iloisia ajatuksia.


Mietin eilisessä kirjoituksessa, että hyvä blogi on viihdyttävä ja elämyksellinen. Tavallaan olisi mukavaa olla joku systeemi, jolla blogia tekee ja toisaalta olisi oltava vapautta ja luovuutta. Minusta on hauskaa kokeilla erilaisia juttuja. Ilahduttavinta on silloin, kun jokin idea tai asia syntyy kuin itsestään, pakottamatta.

Tänään kävi niin. Aamulla ennen töihin lähtöä keksin kokeilla joka päivä vaihtuvaa aforismia blogini otsikon alle. Seuraavaksi mietin miten voisin tehdä aforismista viihdyttävän ja elämyksellisen kuvien kera. Luomukseni on nähtävillä tuossa yläpuolella.

Seuraavaksi ajattelin, että olisi vielä hauskempaa, jos saisin mukaani bloggaajia, jotka tekisivät oman postauksensa aforismini ympärille. Sitten voisi käydä tänne kyseisen aforismin alle kommenttilootaan laittamassa viestin ja linkin omaan blogiin, jossa kyseinen aforismi kuvineen on. Voin tuskin kuvitella miten erilaisia postauksia syntyisi.

Huomenna vaihdan uuden aforismin tuonne ylös ja myöhemmin illalla teen siitä oman postaukseni. Aforismi on vapaasti käytettävissä, jos joku innostuu lähtemään tähän juttuun. Voihan sen tehdä niinkin, että jos aforismi on tunnelmaltaan itselle sopiva niin sitten lähtee mukaan.

Mitään takuita ei ole siitä kauanko tämä juttu jatkuu, kun olen niin tuuliviirimäinen luonne. Toistaiseksi täällä  Runotalossa olisi tarjolla tämmöinen juttu! Toki voi vain käydä nauttimassa aforismin ja kuvat täällä.

Ps. Taidan numeroida aforismit eli tämä on nro 1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti