.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 4. helmikuuta 2012

Yhdistäisinkö blogeja & blogikimara


Joskus tuntuu,
että jokainen päivä
ja jokainen hetki
on merkityksellinen.
- Silloin tiedät olevasi
oikealla tiellä.Keskustelin eilen siskoni nro 3 kanssa puhelimessa. Hänellä on oman yrityksensä nettisivut ja blogi, jotka hiljattain yhdistettiin. Näin löydettävyys on todennäköisesti parempi. Tämä sai minut miettimään. Minulla on monta blogia. Olisiko aika yhdistää niistä joitakin.

Ajatuksieni selkeyttämiseksi laitan nyt blogikimaran eli esittelen mitä blogeissani on meneillään.

Yllä olevat kuvat kuvaavat tätä Runotalon pääblogia. Runotalon ydin on puutarhani, siellä kasvavat kasvit, vuodenaikojen vaihtelut ja puutarhan edistyminen. Läsnäolo ja kasvien lähempi tarkastelu ovat olennaisia. Runot, aforismit ja syvälliset mietteet kuuluvat myös pääblogiini. Pääblogin marginaalissa olevat kuvalinkit johdattavat muihin blogeihini.

Kenelle on Runotalo blogi tarkoitettu? Runotalon läsnäolon voimasta nauttiville, puutarhan ja luonnon ystäville sekä runouden etsijöille. Varmasti myös Runotalon valmistumista odottaville.Ollaan Runotalossa blogi seuraa yritystoiminnan etenemistä ja kertoo tuotteiden suunnittelusta. Rakennan blogin yläpalkkiin erillistä sivua, johon valmistuu liiketoimintasuunnitelma. Suunnitelma on valmiiksi jaettu eri osíoihin ja yhdistän sinne osia sitä mukaan kun niitä valmistuu.Runotalon nettikaupasta voi ostaa voimakortteja ja muita kehittelemiäni voimatuotteita, jotka liittyvät Runotalon puutarhaan. Poikkeuksena ovat Afrikka voimakortit, jotka syntyvät aina kun lähden matkalle. Niissäkin korostuu luonto ja läsnäolo. Kauppa on tarkoitettu Runotalon ystäville ja tukijoille, voimatuotteista kiinnostuneille, persoonallista ja erilaista lahjaa etsiville sekä työssään esim. keskusteluryhmissä kuvia apunaan käyttäville.Uusin Voimakortit & voimatuotteet blogi tukee nettikauppaa ja antaa ideoita luomieni tuotteiden käyttöön. Blogi on ensisijaisesti nettikaupassa kävijöiden tietopankki. Tuotteita itselleen jo hankkineet voivat saada sieltä uutta ideaa tuotteiden hyödyntämiseen.Runotaloprojekti blogi odottaa, että saisin aloittaa tarinan talon rakentamisesta. Toistaiseksi blogista löytyy kertomus talon purkamisesta. Purkamisen aikana tekemäni videot odottavat valmistumista. Ensimmäinen osa on julkaistu, joten varmasti muut osat seuraavat perässä.Aarrekarttamaailma jakaa ohjeita aarrekartan tekoon ja antaa uskoa unelmien toteutumiseen. Toiveeni on, että jonain päivänä oma Runotalon aarrekartta toteutuu. Blogi on tarkoitettu aarrekarttakurssilaisilleni sekä kaikille, jotka  ovat kiinnostuneita omien tavoitteiden ja unelmien toteuttamisesta visualisoinnin keinoin.Voimasiileillä on oma omituinen kokeilubloginsa. Uskon, että parhaat jutut syntyvät tekemisen ja kokeilemisen kautta. Tahdoin tehdä hetken mielijohteen mukaisesti blogin. Siili kuuntelee huoliasi...Voisin yhdistää kaikki blogit tänne pääblogiini, mutta jatkan toistaiseksi näin. Toivon, että te lukijat vielä pystytte suunnistamaan tässä viidakossa etsimänne asian luo. Se varmasti on asia mikä minua toisinaan huolestuttaa. Tahtoisin, että täältä löytäisi etsimänsä. Lisäksi haluaisin, että pääblogi pysyisi seesteisenä läsnäolon voiman paikkana. Rehellinen ja avoin palaute olisi nyt erittäin tervetullutta. Yhdistäisinkö blogeja, olisiko mukavaa, jos kaikki olisi samassa paikassa?

Runotalolla on myös nettisivu, josta voi suunnistaa blogeihin.7 kommenttia:

 1. ohhoh- minä luulin että sinulla on 3 blogia mutta näitä olikin reilusti :) monessa on hyvät ideat ja selkeä tarkoitus.. tietysti muutaman niistä voisi yhdistää niin löytäminen on ehkä helpompaa. minä ehkä yhditäisin sen blogin, jonka kävijämäärä on pienin johonkin jossa on enenmmän kävijää... kyllä sä löydät oikean ratkaisun :) se luultavasti onkin jo sulla :)
  mukavaa aurinkoista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Sari, minä olen jo ihan sekaisin...Valvoin yöllä ja mietin, kumpaa blogia halausit enemmän mun palkkiini esiin, Runotlaoa vai voimakortteja. Illalla huoamsin, että sinulla on aika monta blogia...;-) Haluaisn sen palkkiin, mikä on sinulle se tärkein. Minusta yhdistäminen kuulostaa hyvältä.

  Minä olen hiukan tiivistämässä palkkiani kirjojen eduksi, joten nyt olen hukassa, mitä sinulta sinne...Kerro!

  VastaaPoista
 3. PS. Sinulla on saman taiteilijan keramiikkaikoneja, joita minä myin aikanaan sekä hänen että tyttäreni leirikoulujen hyväksi vuosia. Se on tuossa sun kollaasissa.

  Mikä upeus onkaan tuo lumiset kauriit!

  VastaaPoista
 4. Minusta olisi selkeämpää niin, että blogisi olisi yhdistetty :) Kun palaan johonkin blogeistasi lukemaan uudelleen jonkun jutun, en enää helposti löydäkään mistä niistä sen luin :)Enkä ole varmaan vielä sisäistänytkään kaikkien sanomaa - eli sekin tietysti yksi syy hapuiluuni :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille, kun ystävällisesti kerroitte mielipiteenne. Taidan nyt suunnitella muiden blogieni yhdistämistä tähän blogiin. Olen turhaan pelännyt, että pilaan tämän blogin tunnelman vaikkapa nettikaupan kaupallisuudella tai aarrekartan mystisyydellä. Ne kaikki ovat osa Runotaloa, joten ne sopivat tänne. Varmasti kaikki löytävät etsimänsä helpommin kun on yhdessä blogissa kaikki. Leena, linkitä siis tähän Runotalo-blogiin edelleen. (minulla on pelkästään keramiikkaikonin kuva, sillä ihastuin siihen, kun näin sen lehdessä).

  VastaaPoista
 6. Huh, mikä helpotus;-) Voin sitten vaihdella kuvaa tunnelmien mukaan...

  Minulla on niitä vielä ehkä muutama itselläkin. Se lehtijuttu oli aivan mahtava. En ole tavannut Raijaa pitkään aikaan. Minun piti jatkaa sitä, sillä olen hyvä myymään mitä tahansa, mihin itse uskon, mutta sitten se puutarha alkoi viedä multa koko käden...ja nyt tämä blogi.

  Ei se kaupallisuus siinä mitään haittaa. Se on vain plussaa, koska myyt kauneutta.

  "Ainoa todellisuus on uni, ainoa voima on rakkaus, ainoa velvollisuus on kauneus."

  - Armi Ratia -

  VastaaPoista
 7. Leena, taidan olla itsekin tässä nyt helpottunut ;)

  Armi Ratian teksti on hyvä. Pidän sen mielessäni. Leppoisaa lumenvalkoista päivää meille kaikille!

  VastaaPoista