.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 4. helmikuuta 2012

Runotaloblogi saa uutta sisältöä


Jep! Yhdistelin muita blogejani tänne Runotalon blogiin ja se tuntuu hyvältä! Taloprojekti muutti tänne eli jatkossa ilmestyy purkuvideoita ja toivottavasti vielä joskus tarinaa talon rakentamisesta.


Aarrekarttamaailma jatkaa täällä, joten tulette näkemään valmistamiani aarrekarttoja, joiden avulla suunnistan kohti tavoitettani, unelmaani Runotaloa. Haastoin aarrekarttailijoita mukaani muutama viikko sitten tekemään uutta aarrekarttaa ja omani on valmistumassa ihan lähipäivinä. Kerron siitä täällä sitten lisää, kun saan kuvat paikoilleen.Ollaan Runotalossa blogi on nyt täällä. Siellä olen kertonut miten valmistan voimasiilejä tai voimakortteja. Tulen jatkossa kertomaan täällä enemmän tuotteiden suunnittelusta ja rakennan myös liiketoimintasuunnitelmaani, joka sijaitsee nyt tuolla yläpalkissa.

Nettikauppa jatkaa edelleen omanaan ja ainakin vielä säilytän Voimakortit & voimatuotteet blogin, jonka tarkoitus on tukea nettikaupan tuotteita. Saattaa olla, että siirrän tuonkin blogin vielä tänne. Sulattelen nyt tätä systeemiäni hetken aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti