.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 2. joulukuuta 2016

Runotalon Sarin kuvapäiväkirja marraskuu 2016




POLKU 2017 KALENTERI


Marraskuussa uusi Polku 2017 kalenteri on ollut suosittu ja sitä on tilattu myös lahjaksi. Tällä hetkellä odotan postin tuovan kalenterit, että voin lähettää ne tilaajille. Mietin tilaisinko vielä erän tammikuun alussa toimitettavaksi. Tilannetta voit seurata Kukkien kaupassa.




LAHJASETTEJÄ KIRJOISTA

Äitini Tuulihelmi-yrityksessään valmistaa käsintehtyjä kirjoja. Nyt tein lopuista varastossa olevista voimapuutarhan muistikirjoista lahjasettejä. Olemme suunnitelleet kirjat yhdessä äitini kanssa voimakorttien värimaailman inspiroimina.





HIEKKAKUVAUKSIA


Kerroin aiemmin miten tein tuotekuvia valkoisen kuvauslaatikon avulla. Kärsivällisyyteni ei riitä kuvien jatkokäsittelyyn, jossa valkoinen tausta tehdään oikeasti valkoiseksi. Kokeilin kuvata voimakortit hiekassa. Hiekka liittyy hiekkapolkuihin, joten se tuntui hyvältä idealta ja näyttikin mielestäni aika kivalta. 



PALUU YKSINKERTAISEEN


Kaipasin valkoisen taustan rauhallisuutta, joten palaan vanhaan menetelmääni. Kuvassa valkoinen pahvi on tuettuna taustaa vasten lähellä ikkunaa, josta tulee luonnonvaloa. 




HENKILÖKOHTAISET VOIMAKORTIT


Olen halunnut jo kauan tehdä henkilökohtaisia voimakorttipakkoja. Nyt ensimmäiset ovat lähteneet matkaan. Tässä viesti, jonka sain pari päivää sitten:

Hei Sari,
Kiitos voimakorttilähetyksestä. Avasin oman pakkani ja yllätyin todella, kun näin millaisen runon olit minulle valinnut. Runo oli kuin suora kuvaus elämästäni ja huima juttu on se että ajattelen paljolti samalla tavalla kuin mitä runossa kerrotaan. Heinällä on ollut yksinäinen elämä
Ihme juttu ja voimakortit, jotka olet minulle valinnut ovat myös erikoiset ja hyvin minulle sopivat. Tulen varmasti käyttämään niitä paljon. Sisareni tulee myös yllättymään todella iloisesti saadessaan oman pakkansa.
Kiitos vielä todella paljon ja Hyvää Joulunalusaikaa !
Ystävällisin terveisin 
Kati



Henkilökohtaisia pakkoja on mielenkiintoista tehdä. Valitsen jokaisen voimakortin erikseen saajaa ajatellen, Päätökset tulevat intuitiolla. 




Henkilökohtaisen pakan taakse liitän pakan energiat. Voit tutustua lisää täällä.





PAKKOJEN YHDISTELYÄ

Voimakortteja syntyy uusi pakka joka toinen kuukausi. Nyt aloin yhdistää vanhimpia pakkoja yhteen 20 kortin pakoiksi.




ESIIN TULEMISTA

Voimakorttien kannet uudistuvat tulevaisuudessa. En tiedä miksi minun on ollut vaikea tuoda omaa koko nimeäni esiin runojen ja voimakorttien yhteydessä. Ehkä tahdon piiloutua Runotalon taakse. Näitä uusia kansia ei vielä ole käytössä eikä painettuna ja saatan tehdä muutoksia. Kansikortti on pieni eikä siihen mahdu paljon tekstiä. Tulevaisuus näyttää miten toteutan, mutta kaupassa on jo näkyvissä uudet kansikuvat.



ENERGIA INFOA

Marraskuussa sain valmiiksi energioista kertovat tekstit pakkauksien taakse. Nyt on kiva antaa pakka lahjaksikin, kun saaja voi lukea pakan energioista heti paketin takaa. Jos valitset pakkaa itsellesi, kiinnitä huomiota mitkä energioista tuntuvat kutsuvan sinua juuri nyt.



TARRAJUTTUJA

Innostuin tilaamaan myyntiin erän pieniä jouluisia pakettitarroja.



Tilasin sydäntarrat aluperin Runotalon pakkauksissa käytettäviksi, mutta olivat liian kullanhohtoisia voimapuutarhan ajatusmaailmaan. Sydän sopii, mutta tarvitsen maanläheisemmän sydämen. Kultaisessa sydämessä on kyllä mielestäni kaunis ajatus sydämen valoisuudesta ja sen loisteesta ympäristöönsä, silloin kun sydän on onnellinen ja omalla polullaan.



LÄHETYSTEN FIKSAAMISTA

Vuodenvaihteen lähestyminen saa miettimään uudistuksia. Mietin miten Runotalon ydinajatus näkyy lähetyksissä. Huomasin, että olin jälleen livennyt linjoista ja pakettiin meni mukaan ylimääräisiä asioita. Tarkoitus olisi, että lähetys olisi aina suurinpiirtein samanlainen ja siinä olisi tietyt Runotalon voimapuutarhan elementit. Nyt mietin tarkkaan mitä pakettiin tulee ja kirjoitin itselleni kirjalliset ohjeet. Pakkaamisessa on yllättävän monta asiaa huomioitavaksi. Ehkä jonain päivänä voisin tehdä videon, jossa näet miten paketoin lähetyksen. Se voisi olla hauska. Tai video, jossa avaan lähetyksen.





VOIMAKORTTIOPAS SYNTYMÄSSÄ

Tämä kuukausi on mennyt pääosin tuotteisiin keskittyessä. Samalla olen kirjoittanut uutta Voimakorttiopasta. Se on tulossa myyntiin Kukkien kauppaan heti, kun saan sen valmiiksi. Tavoitteeni oli joulukuun alku, mutta taidan myöhästyä. Kuvasin tänään opasta varten yllä olevan kuvan. Uskon, että voimakorttioppaasta tulee tosi hyvä juttu! Sitä on ollut kiva luoda ja tunnen, että opas auttaa käyttämään ja ymmärtämään voimakortteja entistä laajemmin.




NÄKYMÄTÖN MAAILMA

Uusi voimakorttipakka ilmestyy 1.1.2017 ja nimi on Näkymätön maailma. 


Tästäpä on hyvä jatkaa joulua kohti. Uusia kuvapäiväkirjan kuulumisia taas tammikuun alussa.

Mukavaa joulun odotusta ja hyvää uutta vuotta 2017!





Kukkien kauppa





Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti