.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 24. marraskuuta 2015

Luo oma IHANA KOTI systeemi
TEE MIND MAP SUUNNITELMA


Kerron miten ja millaisen suunnitelman tein.
Ehkä saat inspiraatiota omaan Ihana koti - systeemiisi. 


Tein mind map - suunnitelman: Laitoin A3-kokoisen paperin keskelle sydämen ja siihen tekstin IHANA KOTI. Piirsin sydämestä viivat: sisustaminen, remontti, piha, siivous, roinan raivaus ja järjestäminen. Alueet liittyvät toisiinsa. Jos saan yhden alueen kuntoon, se vaikuttaa samalla toiseen alueeseen. Jatkoin mind mapin tekoa: Siivous-kohta sai uusia viivoja eri huoneista. Huoneista piirsin viivat eri siivoustehtäviin.
HUONE VIIKOSSA


Tein kiertävän systeemin FlyLadyn tapaan: Jokaisella huoneella on oma viikkonsa, jolloin teen päivittäin yhden siivoustehtävän ja vartin roinan raivausta samassa huoneessa. Joulu on tulossa, joten samalla koristelen huoneen kerrallaan joulukuntoon.

Aloitin tällä viikolla keittiöstä. Listallani on tehtävät viidelle arkipäivälle: pienet kodinkoneet, kaapit/laatikot (järjestän jonkun), kaappien ovet, tasot ja jääkaappi tai uuni. Siivotessa huomaan uusia asioita ja kirjoitan ne muistiin jatkoa varten. Tehtäviin ei saa juuttua kiinni vaan ne tehdään ajastimen kanssa tyyliin valmista vähintään vartissa. Riittävän hyvä riittää ja seuraavalla kerralla voi tehdä paremmin kun on hyvä perusta olemassa.


Viidessä viikossa kierrän kaikki huoneet kerran läpi. Aamuisin teen FLyLadyn rutiinit ja kerran viikossa viikkosiivouksen, johon menee noin tunti. Näillä pysyy hanskassa ihana koti.LINKIT

IHANA KOTI Roinan raivaus, rutiinit ja fengshui
FlyLadyn Ajankohtaiset viikoittaiset tehtävät malli

Mind map - mielleyhtymäkartat
FlyLadyn sivut (englanniksi)*Kansikuva:

 
Nyt on mahdollista tilata Voimakorttikalenteri.
Poikkea Kukkien kaupassa katsomassa lisää kuvia.
 Tilausaikaa on 30.11.2015 asti.


*

Tuleeko sähköpostiisi jo voimakirje?
Voimakirjeessä linkit uusimpiin voimarunoihin ja voimakortteihin, 
tietoa kursseista ja Kukkien kaupan tarjouksia.


Voimakirje on ilmainen ja ilmestyy perjantaisin.


*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti