.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Mandala & NovitaTausta on vielä värittämättä...ehkä keltaisella?


Ilo & Inspiraatio
Mandala

Useita kuukausia sitten löysin Liiloliin blogista maininnan mandala värityskirjoista. Liiolii kertoi, että Adlibris myy kirjoja. Täytyy vain kirjoittaa hakukenttään mandala värityskirja niin näkyviin tulee useita vaihtoehtoja.

Elokuussa mietin kuumeisesti mitä ostaisin siskoilleni syntymäpäiväksi. Sitten huomasin, että Adlibris toimittaa kirjoja myös suoraan saajalle lahjapaketissa. Tämä sopikin minulle hyvin ja tilasin samalla mandala kirjan myös itselleni.

Värityskirja unohtui ensin odottelemaan pöydän kulmalle, mutta kuluneen viikon maanantaina kun kotiuduin töistä ja istahdin sohvalle huokaisemaan, niin päätin kokeilla värittämistä. Löysin vanhat puuvärit ja huomasin heti, etten ollut pitkään aikaan muistanut kaikkia muitakaan siveltimiä ja värejä mitä minulla laatikossani on. Olisipa hienoa joku päivä maalata jotain.

Mandalan värittäminen on  rauhoittavaa. Kuin huomaamatta aika hidastuu ja keskityn vain täyttämään pienen alueen kerrallaan. Todella rentouttavaa. Jos värittäisin joka päivä vaikkapa vartin, niin mieleni olisi varmasti paljon tasapainoisempi.


Mandalan eri väreillä on tarkoituksensa. En ole itse perehtynyt mandaloihin tarkemmin, mutta tässä linkki, jossa lisätietoa siitä mikä mandala on ja ilmainen väritettävä mandalan kuva.

Ihania ideoita Novitalta

Meillä oli töissä myyjille Novitan lankakoulutus, sillä meille tulivat myyntiin Novitan langat. Olipas inspiroivaa. Tuli sellainen tunne, että haluaisi neuloa vaikka mitä! Novitan syksyn kuvasto on innoittava. Itse en ollut edes tiennyt sellaista olevan olemassakaan. Tässä kuvassa pieni maistiainen kuvastosta. Novitan nettisivuille  pääset tästä ja siellä on muuten linkkejä neulontablogeihin aivan valtavasti.


Torstaina kipaisin töistä lähtiessä lankaosaston kautta ja ostin pyöröpuikot ja lankaa. Tässä on valmistumassa lämpöinen ja muodikas kauluri. Huomatkaa, että langassa on pienen pieniä kiiltäviä paljetteja. Lanka on paksua, joten tästä tulee nopeasti valmista. Toivottavasti saan tämän pian valmiiksi, sillä lehdessä oli vielä monta ideaa, jotka haluaisin toteuttaa. Kerron niistä varmasti jatkossa, jos tämä innostus on pysyvää.


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että löysit väritettävien mandaloiden maailman! Itselläni on parhaillaaan työn alla kirja Deco Tech - Geometric coloring book. Ihanaa puuhaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle Liiolii, että kerroit asiasta. Ilman sinua en tietäisi että mandaloita voi värittää :) Vielä kun saisin ostetuksi jotkut puuhaan hyvin sopivat kynät.

    VastaaPoista