.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Voimakortti Avaruuden kukkanen



Olen avaruuden kukkanen
Yksi miljoonista
ikuisista

Ainutlaatuinen

Wau!



Valkotäpläimikkä on hyvin erilainen kasvi puutarhassani. Sillä on hauskat täplikkäät lehdet. Kimalaiset rakastavat sen kukkanuppuja. Valkotäpläimikkä pysyy paikoillaan eikä vaella ympäri puutarhaa kuten eräät toiset kasvini.

Jokainen kasvilaji on erityislaatuinen ja jokaisessa kasvilajissa on lisäksi vielä omat yksilönsä. Miten ihmeellisen paljon on maailmassa erilaisia yksilöitä. Aivan kuten meitä ihmisiäkin. Kuinka erilaisia ihmisiä onkaan maapallollamme. Minua alkaa huimata kun ajattelen sitä.

Aina kun ajattelen suuria kuten tätä maaplaneettaamme tai tuntematonta avaruutta ympärillämme tunnen itseni hyvin pieneksi. Jos pystyn viemään ajatteluani hieman pidemmälle niin liityn osaksi tuota kaikkea ja alan laajentua. Kaikki asiat ja tapahtumat saavat uuden merkityksen ja monet arkiset murheeni aivan uudet mittasuhteet.



Olen avaruuden kukkanen
Yksi miljoonista
ikuisista

Ainutlaatuinen

Wau!


2 kommenttia:

  1. Kiitos , kaunista sydämen ajattelua !

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sydämestä todellakin tulevat nämä ajatukset - aivan oikein :)

    VastaaPoista