.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 14. toukokuuta 2012

Voimakirjani selkeyttää unelmiani


Talvi 2012 voimakirjoista kirja nimeltä Allium on käytössä minulla itselläni. Aluksi en hennonnut kirjoittaa kirjaani mitään, mutta nyt olen käyttänyt kirjaa viikon ajan. Taisin saada rohkeutta Uunalta, joka tilasi itselleen oman Voimakirjan.

Aloitin kirjan unipäiväkirjan tapaisena. Saan paljon ideoita unimaailmasta ja päätin kirjata parhaita unia muistiin heti herättyäni. Illalla kirjoitin pyynnön kirjaani siitä millaisia unia haluaisin nähdä. Pari ensimmäistä yötä näin juuri oikeanlaisia unia ja sain talteen pari hyvää ideaa. Sitten hyvät unet katosivat enkä enää muistanut niitä aamulla niin hyvin. Arvelen, että minun olisi uusittava pyyntöni kirjaani tänä iltana niin luovat inspiraatiounet saisivat jatkoa. Aion kokeilla.

Voimakirjani on saanut muutakin täytettä. Eräänä aamuna teepussissa oli pieni viesti, jonka talletin kirjaani. Tuo viesti vastasi aamun kysymykseeni täydellisesti. Olen kirjannut myös pieniä ideaväläyksiä, joita tulee milloin missäkin. Uskon, että niillä on iso merkitys. Kun luen merkintöjäni myöhemmin uudelleen niin löydän taas uusia syvempiä merkityksiä kirjoituksilleni.

Palataan nyt ajassa taaksepäin:

Tässä kuvassa teemme äitini kanssa pellistä hirsille merkkilappuja kesällä 2009.
Lisää kyseisen päivän purkutarinaa ja tunnelmia löydät kun klikkaat tästä.


Tänään lisään vielä yhden merkinnän: Kun tulin kotiin niin huomasin, että tuulenpuuskat olivat irroittaneet Runotalon hirsikasan suojana olevan pressun yhdestä kulmasta. Kävin korjaamassa sen paikoilleen, mutta illalla huomasin pressun irronneen uudelleen ja se liehui valtoimenaan isolla alalla. Hirrethän eivät saa kastua, joten on huolestuttavaa nähdä pressu irrallaan. Onneksi tänään ei satanut. Kun toisen kerran sidoin pressua paikoilleen niin mieleeni tuli ajatus, että talo tahtoo lähteä lentoon. Se on kyllästynyt odottamaan pressun alla. Niin olen totta puhuen minäkin kyllästynyt odottamiseen, vaikka olenkin vapaa kulkemaan enkä nökötä pellon laidalla orpona. Tahdon päästä narisuttelemaan lattialankkuja villasukkajalkojeni alla ja pian! Voimakirja taitaa saada tästäkin aiheesta unipyynnön. Toivottavasti saan hyviä vastauksia.

TuuliHelmen Runotalolle valmistamat muistikirjat löydät Kukkien kaupasta.


2 kommenttia:

 1. Äitienpäivä imaisi minut niin, etten tahdo millään päästä aikatauluun takaisin. Vihdoin ehdin lukemaan ja katsomaan mitä olet kuvannut ja kirjoittanut.

  Unikirja onkin hieno idea, olen itsekin kirjoittanut unia ylös. Arvaa mitä tuli pyynnöstäsi mieleen.

  Runoguru Risto Ahti sanoo runo-oppaassaan, että alitajunnalle pitää illalla kertoa, jos aikoo aamulla kirjoittaa runon.
  Noudatin Ahdin neuvoa ja uskomatonta, mutta totta, runoja alkoi tulla ihan solkenaan. Lähes kaikki Kivet kasvavat hitaasti -runoteoksen runot ovat täten syntyneet.

  Eikö ole jännää, että ensimmäinen piirto kirjaan on vaikea, mutta sitten alkaa sujua. Olen kirjoittanut omaani pari runoa ja pari kuvaakin on tullut. Nyt on ollut monenlaista puuhaa menossa, joten paljoa ei ole tullut vielä. Toisaalta olen hiukan säästellyt, etten sentään kuukaudessa kirjaa täytä :-)
  Kiitos vielä ihanasta kirjasta!

  VastaaPoista
 2. Uuna, taidanpa kokeilla Ahdin neuvoa - täytyy vaan pitää huoli, että on aamu, jolloin on aikaa, jos vaikka paljonkin alkaa virrata runoja ;) Elämässäni on runokausia ja nyt on ollut vähän hiljaisempaa niiden osalta. Varmasti vaikuttaa sekin mistä innostuu milloinkin. Ihanaa, että kirja on sinulla ja oli hienoa linkittää upeaan blogipostaukseesi. Aurinkoa viikkoosi :)

  VastaaPoista