.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 18. toukokuuta 2012

Voimakortti Tahtoaskeleet


Jokainen päivä on täynnä uusia hienoja alkuja ja mahdollisuuksia. Minun on vain päätettävä mitä tahdon ja otettava tarvittavat askeleet.


2 kommenttia:

  1. Minusta tuntuu, että otan tällä hetkellä kaksi askelta eteen ja yhden taakse, mutta eteenpäin kuitenkin. Ideoita kuhisee liikaa, on todella päätettävä mitä tahtoo. Se ei ole helppoa, mutta on hienoa, että jokainen päivä on mahdollisuuksia täynnä. Mieheni Hyräilijä sanoo aamulla, että taas on edessä käyttämätön päivä :-)

    VastaaPoista
  2. Muistelen millaista on olla lapsi. Millä mielellä lähti uuteen päivään, seikkailuun, uteliaana ja valmiina. Eteenpäin pääsee 2 eteen 1 taakse taktiikallakin...minä taidan pyöriä ympyrää, jotekin pyörällä päästäni kaikkien muutosten kanssa, mutta ihanaa kun on niin elossa kuin olla voi :) Huomenna taas käyttämätön päivä - aivan mahtavaahan se on!

    VastaaPoista