.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 11. toukokuuta 2012

Etenen unelmani suuntaan


Joko olet tutustunut kertomukseen minusta ja Runotalosta? Lisäsin hiljattain kertomukseen uuden osion nimeltä Rohkea askel kohti unelmaa. Nyt tiedän jo tarkan päivämäärän milloin aloitan uudessa työpisteessä ja vähemmillä työtunneilla. Se päivä on 4.6.2012. Silloin työmatkani kestää tunnin sijaan vain 45 minuuttia ja viikossa on 5 päivän sijaan vain 3 päivää töitä. Niin, onhan minulla töitä edelleen ne kaksi jäljelle jäävää arkipäivää, mutta ne työskentelen Runotalossani ja sitä en suostu kutsumaan työksi. Millähän nimellä sitä kuvaisi parhaiten? Innostuminen, luovuus ja inspiraatio. Salaa toivon, että voisin siirtää yhä enemmän noita ominaisuuksia myös toiseenkin työhöni ja myös kanssani työskentelevien iloksi. Runotalossa se on hieman helpompaa, sillä täällä määrään yksin minä. Uskon kuitenkin, että omalla asenteella on vahva voima ja senhän voi itse vapaasti jokainen valita oli töissä missä tahansa.

Kuvassa on Runotalon pääovi. Juuri nyt nuo ovet ja ovien pielet ovat osina suojassa odottamassa, että saan tarpeeksi rohkeutta, voimaa ja pääomaa. Sitten saatte seurata miten Runotalo alkaa nousta, rakentua hirsi hirreltä ylöpäin. Tunnen sydämessäni, että se päivä ei voi olla kovin kaukana. Todellisuudessa minulla ei ole aavistustakaan miten ihmeessä tämä tulee toteutumaan. Minä vain luotan, että niin käy. Tässä ihmettä odotellessa aion nauttia kaikesta mitä elämässäni on. Sitä samaa toivon myös kaikille teille - eläkää ja nauttikaa ihan kaikesta. Aloittaa voi vaikkapa lintujen laulusta. Se on ilmaista ja kaikkien saatavilla keväisinä aamuina.

Olisi mukavaa kuulla teidän toteutuneista unelmistanne tai askeleista niitä kohti. Maailma on siitä ihana, että toisten onnistumiset voivat kannustaa yrittämään sinnikkäästi kohti omia tavoitteita. Jos sinäkin onnistuit niin miksen minäkin onnistuisi. Jos minäkin onnistun niin mikset sinäkin? Avataan onnistumisten ovet.


2 kommenttia:

  1. Voin silmissäni nähdä koko RunoTalon valmiina. Silti ajattelen sen olevan alati jonkinasteisen muutoksen pyörteessä, emäntänsä ajatusten lailla. Hmm...silti hän on hyvinkin "läsnä hetkissä" ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, alati muuttuva, uudistuva - mikä milloinkin tuntuu oikealta, sopivalta ja parhaalta siinä hetkessä <3

      Poista