.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Henkilökohtainen Voimakorttisi


Tahdotko saada henkilökohtaisen voimakortin viestin?

Istahda seuraani penkille ja hengähdä hetkeksi niin valitsen voimakortin juuri sinulle. Kädessäni on sekoitettuna 2 voimakorttipakkaa: Mustavalkoinen puutarha ja I do Africa- Tahdon Afrikka kortit. Jätä viesti kommenttilaatikkoon, että tahdot voimakortin niin tänne poiketessani jätän viestin juuri sinulle vaistonvaraisesti valitsemastani kortista. Pyytäessäsi voimakorttia voit mielessäsi odottaa vastausta johonkin tiettyyn asiaan, jos niin haluat. Voimakortin merkityksen voit käydä lukemassa Voimakortit & voimatuotteet blogista. Jos tahdot niin voit jälkikäteen antaa palautetta kommentoimalla kortin viestistä omalta kohdaltasi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Voimakorttipakka toimii aivan samoin silloin kun sitä käyttää omana oppaana. Korttien tarkoitus on vahvistaa omia jo sisimmässämme olevia vastauksia. Pakasta poimitaan satunnaisesti yksi kortti. Tärkein viesti on kortin kuvan herättämät tunteet ja mielikuvat. Toiseksi tärkeintä on kortin viesti.

Tässä linkit korttien merkityksiin


Omat voimakortit voi hankkia Runotalon nettikaupasta.
Lisään tämän blogin marginaaliin linkin tähän kirjoitukseeni otsikolla Henkilökohtainen voimakortti niin vastauskommentit on helpompi löytää myöhemmin uudelleen. Toivon, että tohditte lähteä mukaan tähän voimakorttijuttuuni.

24 kommenttia:

 1. Hei!
  Iloinen olisin, jos katsoisit voimakortin minulle :) Löysin blogisi ja facen vasta äskettäin ja heti liityin sivuillesi facessa.
  Ihania kortteja ja kuvia :)
  t. Eija

  VastaaPoista
 2. Hei pitkästä aikaa. Minullekin yksi :)
  Laitoin omaan blogiini sinulle muuten haasteen, otahan vastaan jos millään ehdit!

  Ihastuttavaa ja kaunista kevättä Sari!

  VastaaPoista
 3. Eija, kiitos kun lähdit mukaan heti ensimmäisenä :)
  Sain kortiksesi Afrikka kortin: Loving Kindness - Hellyys, löydät kortin linkistä yläpuolelta. Katso ensin rauhassa kuvaa ja keskity vasta sitten kortin merkitykseen. Mukavaa, että olet löytänyt blogini ja myös facen.

  VastaaPoista
 4. Mari, mukavaa - pitkästä aikaa :)
  Poikkesin katsomassa haastetta ja otan sen vastaan tämän viikon aikana, näin uskoisin. Kiitos paljon, poikkean kommentoimaan lähipäivinä. Linkitän nykyään kaikki saamani haasteet blogini marginaaliin eli se tulee myös sinne sitten, kun ehdin.

  Sain kortiksesi mustavalkoisesta puutarhasta: Uskon Hyvään, löydät tarkemman merkityksen linkistä yltä. Ole hyvä - kiitos osallistumisestasi :)

  VastaaPoista
 5. Katsoisitko minulle myöskin voimakortin. Ajattelen istuvani penkillä kanssasi, kuva on niin rauhoittava ja kaunis.

  VastaaPoista
 6. Valokki, mukava kun istahdit kanssani tähän penkille ja kiitos osallistumisesta. Sait voimakortiksesi mustavalkoisen puutarhan Olen oma itseni kortin. Poikkeahan katsomaan yllä olevasta linkistä. Aurinkoista päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Hei! Nostin itse eilen illalla itselleni kortin täksi päiväksi. Sain mustavalkoisen kuvan "Hymy". Ensiksi hämmästyin, mutta sitten tajusin kuinka tärkeää se on. Aina ei tarvitse ajatella tai yritää suuria, sisäinen hiljainen hymy riittää, tai ulkoinen toiselle annettu. Olen tänään saanut monta hymyä. On ollut hieno päivä.
  Sinulle hymy kiitokseksi :-)

  VastaaPoista
 8. Uuna, sinulla onkin siellä se ihan ensimmäinen tekemäni korttipakka nimeltään Hiljaisuuden kortit. Niitä ei ole nettikaupassani eikä niihin ole pidempiä kirjoituksia merkityksistä. Siinä jää tavallaan tilaa enemmän omalle tulkinnalle. - On totta, että hymy on erityisen tärkeä. Sillä voi vaikuttaa omaan tunnetilaankin paljon puhumattakaan ympärillä olevista ihmisistä. Hymy sinulle Uuna täältä :)

  VastaaPoista
 9. Hei, tuolla penkillä olisi kiva istuksia miettimässä, lämpöistä hiekkaa polulla... Annappa minulle kortti, niin katsotaan mitä se sanoo :)

  VastaaPoista
 10. Anja, kiva, että viivähdit hetkeksi kesäisiin tunnelmiin penkille kanssani. Sain kortiksesi Afrikka korteista Joy - Ilo. Löydät merkityksen yllä olevasta linkistä ja muistathan, että kun katsot kuvaa niin sen välittämä viesti on sinulle se tärkein viesti. Kiitos kun osallistuit :)

  VastaaPoista
 11. Hei!

  Elän tällä hetkellä epäselvässä tilanteessa. Haluan, että katsot minulle kortin, jonka avulla voisin taas hetken olla tässä hetkessä. Elämä koettelee ja jokainen päivä on tärkeä elää. Lämmöllä Sanna

  VastaaPoista
 12. Sanna, kiitos pyynnöstäsi. Sain sinulle kolme korttia.

  1. Open Sesame - Sesam aukene
  2. Aromatic Sun - Tuoksuva Aurinko
  3. Lady Fortuna - Onnetar

  Tuolta jutun alusta löydät linkit voimakorttien merkityksiin. Nämä ovat kaikki Afrikka-sarjasta. Jos voit niin kirjoita itsellesi muistiin ensimmäiset kuvien nimistä ja itse kuvista mieleesi tulevat tunteet ja ajatukset. Lue sitten vasta korttien merkitykset, joiden painoarvo ei ole niin suuri kun oman sisimpäsi antamien vastausten arvo.

  Kaikkea hyvää ja voimia sinulle.

  VastaaPoista
 13. Etsin vastausta erääseen voimakkaaseen tunneasiaan. Joten, kiitos, haluaisin kortin.

  VastaaPoista
 14. Anne, voimakorttisi on tulossa tänne tänään illalla.

  VastaaPoista
 15. Anne, sain kaksi korttia:

  1. Afrikka kortti Cosy day-Leppoisa päivä
  2. Mustavalkoinen puutarha - Minulla on mitä tarvitsen

  Toivottavasti näistä on apua. Merkitykset löydät seuraamalla alkuperäisen kirjoitukseni linkkejä. Kuva, ensivaikutelma ja oman sisimmän tuntemukset ovat tärkeimmät opastajasi.

  VastaaPoista
 16. Kiitos! "Osui ja upposi" :) ja taidanpa tarvita kaupastasikin jotain. Palaan asiaan.

  VastaaPoista
 17. Hei, istahsin penkille ja tahtoisin voimakortin niin kovin, mahdottoman vaikeaa asiaan/asioihin juuri nyt.
  Kiitos<3
  t: Mansikka

  VastaaPoista
 18. Kiitos Anne viestistä, on mukava tietää että "osui ja upposi " :)

  VastaaPoista
 19. Mansikka, sain 3 korttia:

  1. Afrikka kortti: Playful dance - Leikkimielinen tanssi
  2. Afrikka kortti: Smiley - Hymiö
  3. Mustavalkoinen puutarha: Sydämeni on oikeassa

  Muistathan ohjeeni voimakorttien tulkinnasta, jotka olen antanut kirjoituksessani tuolla alussa. Muista luottaa omiin tuntemuksiisi. Kiitos pyynnöstäsi :)

  VastaaPoista
 20. Hei! Elän vaikeaa elämänvaihetta tällä hetkellä ja toivoisin voimakorttia, joka auttaisi minua eteenpäin elämässäni

  Etukäteen kiittäen, Yön tytär

  VastaaPoista
 21. Yön tytär, kiitos pyynnöstäsi.

  Sain kaksi korttia:

  1. Afrikka-sarjasta: Discovery - Löytöretki
  2. Mustavalkoinen puutarha: Löydän

  Korttien merkitykset löytyvät yllä olevista linkeistä. Tärkein on kuvien viesti ja omat sisäiset tuntemukset. Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 22. Paljon kiitoksia,sain uutta positiivista virtaa korttien avulla :)

  VastaaPoista
 23. Hei! Haluaisin saada oman voimakortin. :) T. Lotta

  VastaaPoista
 24. Lotta, sain voimakortiksesi Afrikka korteista kortin:

  Circulation - Kiertokulku

  Tuolta yläpuolelta löydät linkin, josta pääset lukemaan kortin merkityksen. Tärkein viesti on kuvan tuoma mielikuva. Hyvää kesän jatkoa sinulle ja kiitos, että otit voimakortin vastaan.

  VastaaPoista