.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 15. toukokuuta 2012

Voimakortti Me ihmeelliset


Niin paljon kauneutta on kätkettynä maailmaan meidän silmiemme ulottumattomiin. Mittaamaton määrä pieniä, ilahduttavia asioita kulkee ohitsemme päivittäin, ilman että huomaamme niitä laisinkaan. Suurin ja kaunein ainutlaatuinen ihmeellisyys olemme me itse, mutta miten vähän me näemmekään itseämme.


2 kommenttia:

 1. <3 Kaunista ja totta, vaikka toisaalta asia on myös toisinpäin: kyllä me näemme itsemme, totta vieköön näemme! Nykymaailmassa tärkeintä tuntuu olevan juuri itseen panostaminen ja oman itsen kohentaminen. Miksi? Koska meille uskotellaan, ettemme ole koskaan tarpeeksi. Kauppa käy kuin siimaa silloin, kun ihmiset ovat tyytymättömiä itseensä. Ja juuri se riittämättömyyden tunne pakottaa katsomaan peiliin ja etsimään virheitä suurennuslasin kanssa. Me näemme kyllä itsemme, mutta sellaisten lasien läpi, jotka vääristävät kuvan ja saavat uskomaan, että ihmeellisyys ja ainutlaatuisuus ovat jossakin itsemme ulkopuolella, ostettavissa.

  Armollisuutta itseä kohtaan, sitä me tarvitaan oikein kollektiivisesti. Kiitos tästä paremmanmielen postauksesta jälleen :) Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 2. Maria, aivan niin, olet niin oikeassa. Toivon, että näkisimme oman itsemme ihmeellisyyden kuten näemme luonnossa kauniin kukan tai vanhan rosoisen puun. Kuinka ne kaikki kuuluvatkaan tähän kokonaisuuteen ja toimivat saumattomasti osana kokonaisuutta täyttäen luonnostaan oman tehtävänsä. Mikä on elämämme tarkoitus? Elää omaa elämäämme.

  Minulla ihmettely alkaa vaikkapa sormista. Kun oikein pysähtyy niin voi kokea ihmetyksen niiden toiminnasta ja taidoista. Kuinka kiitollisia ja innoissamme meidän tulisi olla niistäkin, siis käsistämme, että saamme tehdä niillä erilaisia asioita. Luettelo on loputon, kun meillä on niin paljon mahdollisuuksia kehossamme.

  - Niin, ei tarvitse ostaa mitään. Yhä useampi meistä on varmasti jo huomannut sen, oikeasti merkittävät asiat ovat aivan jossain muualla.

  Kiitos Maria viestistä ja terveisistäsi. Toivon kaikkea hyvää ja paljon iloa aurinkoisten keväisten päivien kera :)

  VastaaPoista