.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Voimakortti Nyt uskallanOn aika oikeasti uskaltaa tehdä asioita joita haluan. En voi ikuisesti odottaa huomiseen. Ei tarvitse ottaa isoja harppauksia kerralla vaan voin edetä pienin askelin. On kuunneltava omaa sisäistä ääntään ja luotettava sen viitoittamaan suuntaan.


Toisinaan kaikki tuntuu turhalta. Täytän elämääni asioilla, jotka toistuvat samankaltaisina. Kierrän kehää ja haluan hypätä ulos tältä kehältä nähdäkseni selkeämmin itseni tässä maailmassa.


Minun on haluttava nähdä vastaukset, jotka ovat edessäni kirkkaina. On lopetettava ikuinen odottaminen. Avoimia mahdollisuuksia on valtavasti ja valitsemalla minkä tahansa niistä voin päästä perille. On uskallettava tehdä valinta.


Tulevalla viikolla olen avoin kaikille mahdollisuuksille, joita kohdalleni avautuu. Seikkailen omassa elämässäni uteliaana tehden asioita joita rakastan. Suosittelen lämpimin ajatuksin tätä samaa myös teille kaikille lukijoilleni. Luotetaan omaan tarkoitukseemme, omaan sisäiseen ääneemme, joka tietää kyllä.


Toivon pieniä ihmeitä sisältävää viikkoa meille kaikille!2 kommenttia: