.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 26. toukokuuta 2012

Löydä oma sisäinen voimasi


Minulla on kaksi voimakorttipakkaa: Mustavalkoinen puutarha ja I do Africa - Tahdon Afrikka. Kumpaisessakin pakassa on 20 korttia ja jokaisella kortilla on oma viestinsä. Olen sekoittanut nämä kaksi pakkaa yhteen, joten voimakorttipakassani on 40 erilaista korttia.

Mustavalkoinen puutarha - Olen oma itseni


 I do Africa - Tahdon Afrikka
Be Alive - Olla Elossa


Tahdon voimakorttieni kautta auttaa sinua kuulemaan oman sisimpäsi ääntä entistä vahvemmin ja löytämään oman sisäisen voimasi. Voimakorttien viestit vahvistavat vastauksia, jotka sinulla ovat jo valmiina sisimmässäsi. Sinun on vain luotettava oman sydämesi ääneen. Valitsen vaistonvaraisesti pakastani voimakortin juuri sinulle. Autan mielelläni ja teen tämän ilmaiseksi, joten voimakortin voit pyytää niin useasti kuin itsestäsi tuntuu tarpeelliselta. Voit mielessäsi pyytää opastusta johonkin tiettyyn asiaan tai tilanteeseen.

 • jätä pyyntö kommenttina, että tahdot oman voimakorttisi niin kerron sinulle valitsemani voimakortin vastauskommentissa noin vuorokauden kuluessa
 • jätä nimimerkki, jos olet anonyymi niin voin kohdentaa vastauksen juuri sinulle
 • voit laittaa pyynnön myös sähköpostiini voima@runotalo.net , silloin vastaan sähköpostiisiTärkein viesti ovat kortin kuvan ja tekstin herättämät tunteet ja mielikuvat. Toiseksi tärkein on kortin viesti ja sitä seuraavat ajatukset. Joskus vastaukset nousevat sisimmästä vasta muutaman päivän kuluessa. Jos tahdot niin voit jälkikäteen antaa palautetta kommentoimalla voimakortin osuvuutta omalta kohdaltasi, mutta se ei ole välttämätöntä.
 
Voit hankkia itsellesi oman voimakorttipakan Runotalon nettikaupasta. Voimakorttien käyttö on helppoa ja teen lähiaikoina pienen opetusvideon, jossa kerron miten itse kortteja käytän. Toistaiseksi kirjalliset neuvoni ovat tässä:

Etsi rauhallinen paikka, jos mahdollista niin mene luonnon keskelle. Hengitä syvään, hiljennä mielesi, sulje hetkeksi silmät ja keskity. Sekoita korttipakkaa ja valitse kortti sattumanvaraisesti tai ota ensimmäinen kortti, joka putoaa pakasta sekoittaessasi pakkaa. Keskity kortin kuvan ja tekstin tunnelmaan ja sitä seuraaviin mielikuviin. Lue kortin merkitys ohjevihosta ja kuuntele sydämestäsi nousevia opastuksia. Suosittelen tekemään muistiinpanoja omista ajatuksista. Pidemmän ajan kuluessa löydät yhä syvällisempiä ja selkeämpiä vastauksia itsellesi. Voimakorttipakan mukana on ohjevihkonen jossa ovat kaikki merkitykset.


 


Tämän blogin sivumarginaalissa on linkki tähän kirjoitukseeni otsikolla Löydä oma sisäinen voimasi. Siitä pääset helposti myöhemminkin pyytämään oman voimakortin ja lukemaan vastauksen.
 
Aikaisemmat voimakorttipyynnöt ja niiden vastaukset löydät kommenteista täältä.
 
 
 
Tähän voit jättää oman voimakorttipyyntösi.
- Ole hyvä -
 
 
5 kommenttia:

 1. Hei, voisin olla voimakortin tarpeessa. Sähköpostiosoitteeni on piiakupari@hotmail.com

  Kesäterveisin Piia

  VastaaPoista
 2. Millaisen kortin löydät minulle?
  annaliisa.ylipiessa@nic.fi

  VastaaPoista
 3. Voimakorttien viestit ovat juuri lähteneet sähköposteihinne. Kiitos teille :)

  VastaaPoista
 4. Saisinko toisenkin voimakortin sähköpostiini piiakupari@hotmail.com

  Jos siitä ei sinulle olisi kovasti vaivaa niin se olisi ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Mielelläni otan sinulle voimakortin. Saat kohta tiedon sähköpostiisi, ole hyvä :)

  VastaaPoista