.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 17. toukokuuta 2012

Voimakirjassa unimaailman ideoitaSadepisaroiden päivä. Kuviin pääsi jokainen, joka osaa kauniisti kannatella sadepisaroita. Narsisseista suurin osa on aivan maassa ja yritän nyt olla harmistumatta siitä.

Kokeilin Uunan suosittamaa unien pyytämistä. En toivonut eilen illalla runoja vaan uusia ideoita Runotalooni. Aamulla en muistanut mitään. Puoleen päivään mennessä olin kirjoittanut kaksi uutta sivua kehitysideoita voimakirjaani. Kerron teille mitä keksintöjä on suunnitteilla. Toteutumisesta ei ole varmuutta milloinkaan ja lopullinen toteutus voi olla ihan mitä tahansa.Runotalon nettipuodissa on tilattavissa Aarrekarttakurssi, jonka voi suorittaa sähköpostitse. Kurssin saa suorittaa omaan tahtiinsa, joten lopulliseen aarrekartan valmistumiseen voi mennä jopa useampi vuosi. Olen kuitenkin hieman huolissani, kun yksikään kurssilaisista ei ole selvinnyt ihan loppuun asti toistaiseksi. Kaikki tuntuvat jäävän kiinni samaan kohtaan eli lopullisen aarrekartan valmistamiseen. Tahdon tehdä tänne blogiin yhden postauksen,  joka auttaisi kurssilaisia eteenpäin. Samalla pyrin uudistamaan aarrekarttakurssiani. Laitan tiedon kaikille kurssilaisille sähköpostitse, kun saan postauksen tänne. Varmasti siitä löytyy tietoutta muillekin aarrekartasta haaveileville.Kirjoitin jo alkuvuodesta Voimakurssista, jonka toteuttaisin Seitsemisen torpalla. Nyt kun päätyöni tavaratalossa vähenee niin minun on helpompi alkaa pitää kursseja. Tarkennan kurssin ohjelman täällä blogissa ja ilmoitan ensimmäisen mahdollisen viikonlopun. Jos saan kurssilaisia tarvittavan määrän niin kurssi toteutuu. Voimakurssi tulee myyntiin nettikauppaan.

Voimakurssin sisältönä voisi olla esim. oman voimasiilin valmistaminen ja polttaminen savustamalla, tunnelmakartan valmistaminen ja analysointi ryhmässä, voimakorttien kuvausretki Seitsemisen luontopoluilla tai Runotalon puutarhassa, henkilökohtainen voimakortti minulta sinulle, henkilökohtainen soul coaching tulkinta, mietiskelyhetket, elämyksellinen luomuruokailu, Marja Entrich luontaiskosmetiikan kokeileminen ja ihonhoidon opastus, saunominen ja erilaiset luontaishoidot. Ehkä kurssilaiset voisivat itse valita heitä kiinnostavan sisällön eli voisin räätälöidä ohjelman ryhmän mukaan. Omaa vapaata aikaakin on hyvä jäädä.Runotalon nettipuodissa on pieniä teknisiä ongelmia silloin tällöin, joten tänään tutustuin uusiin mahdollisuuksiin. Ehkä kauppa siirtyy uuteen malliin. Haluaisin kauppaan enemmän Runotalon tunnelmaa. Aloitin jo kokeilut ja uusi pohja vaikutti hyvältä. Vielä uuteen kauppaan ei pääse asiakkaat katsomaan ja testaamaan, mutta kerron täällä heti kun ja jos saan sen valmiiksi.


Nettikauppaan on tulossa pienempiä testieriä uusista tuotteista. Tänään tilasin uusia painotuotteita. Mustavalkoinen puutarha voimakorteista tulee myyntii minikortteja, joita myyn pakkoina. Ideana on, että niitä voi antaa eteenpäin ihmisille. Hinta on näissä huomattavasti edullisempi kuin  käyntikorttikokoisissa korteissa. Lisäksi tilasin muutamista voimakorteista etikettitarroja. Niitä voi kiinnittää vaikkapa voimakirjan sivuille tai lahjapaketin päälle. Niitäkin on aluksi vain pieni kokeiluerä.

Olen suunnitellut uusia Voimaeläimiä siilien lisäksi. Ainakin Voimapöllöjä ja Voimakäärmeitä on tulossa. Ne sopivat hyvin myös puutarhaan. Teen kauppaan aluksi vain muutamia. Näilläkin on omat nimensä kuten Voimasiileillä.

Voimakorut ovat olleet suunnittelussa jo pitkään. Voimasydämen tapaisia koruja olen tehnyt aiemminkin, mutta nämä ovat hieman pidemmälle kehiteltyjä.

Odottakaahan vain kun saan jokaiseen viikkooni muutaman päivän enemmän Runotaloa varten. Sitten alkaa tapahtua. Minun on oltava ahkera, jos aion saada itse Runotalon pystytetyksi. Ehkä järjestän kursseja, joilla rakennetaan Runotaloa porukalla valmiiksi? Toistaiseksi vain tontti ja pääoma puuttuvat. Kummallinen tapaus.Kehittelen Facebookissa olevan päivittäisen Voimakortin oheen jotain erityisempää. Se voisi olla kuukausittainen voimakortti, jonka voi tilata erikseen omaan sähköpostiinsa. Tuon kortin yhteydessä olisi hieman enemmän asiaa kerralla eikä sitä olisi saatavissa missään muualla.

Toisena ajatuksena on Voimakortti, jonka voisi tilata itselleen henkilökohtaisesti. Olen kirjoittanut joskus henkilökohtaisia voimarunoja ihmisille. Voisin valita kuvan ja kirjoittaa siihen tekstin juuri kyseiselle henkilölle. Tällaisen voisi tilata lahjaksikin.


Voimakorttien käytöstä aion kertoa perusteellisemmin täällä blogissa. Aion itse kokeilla niiden tehoa päivittäisessä ahkerassa käytössä. Kerron tuloksista, kun pääsen hyvään vauhtiin.

Näihin rauhaisiin vihreisiin lupiinien lehtikuviin on hyvä lopettaa. Paljon on asioita ja ideoita. Täytyy tehdä karsintaa, että saan jotain valmiiksi asti. On päätettävä tärkeysjärjestys ja tehtävä yksi asia kerrallaan valmiiksi.´Ehkä pyydän tänään unimaailmasta kykyä saattaa asiat loppuun saakka.

Ai niin, nämä kuvat ovat osa Runotalon Puutarha 2012 voimakortti-projektia...joku näistä kuvista voi olla syksyllä uusi voimakortti.


3 kommenttia:

 1. Täällä on näköjään samanlainen ideoiden myllerys kuin minullakin. Ei tiedä, minne päänsä ja kätensä laittaisi. Olen saanut aamuisin uusia runoja ja runokirjani on lähes valmis. Vielä valikoin muutaman runon välillä, sitten annan sen painoon.
  Onnea sinun suunnitelmillesi! Mielenkiintoista :-)

  VastaaPoista
 2. Uuna, miten ihanalta kuulostaakaan oma runokirja. Voit arvata, että salaa haaveilen jostain samantapaisesta minäkin. Mielenkiintoista nähdä kirjasi. Ollaan me onnellisia ihmisiä, kun olemme luovuuden myllerryksessä - täytyy pitää kiinni hatuistamme :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, vaikka mitä mielenkiintoista kehitteillä!

  VastaaPoista