.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 3. toukokuuta 2012

Uusi Voimaeläin syntymässä


Joskus olen avoin löytämään pieniä merkkejä, joita maailmankaikkeus lähettää tielleni. Inspiraatio ja uudet ideat syntyvät usein kuin huomaamatta lähes itsestään. Kuitenkin tunnistan miten idea on jo pitkään ollut muhimassa, jossain piilossa väläytellen aina ajoittain pieniä osia itsestään. Lopulta tarvitaan enää pieni vinkki ja sitten uusi luova ajatus pulpahtaa sekunnissa pintaan. Tänään minulle kävi niin. Tunnen, että tuollaiset inspiraation hetket tekevät elämästä elämisen arvoista. Tunnen todella olevani elossa juuri silloin kun saan uuden idean.

Oikeastaan kyse ei ole aivan uudesta ideasta vaan erään vanhan tuoteideani uudelleen luomisesta. Runotalon puutarhassa seikkailevat Voimasiilit ovat saamassa uusia eläimiä ystävikseen. Syntymässä on erä aivan uudenlaisia otuksia. En henno vielä paljastaa koko salaisuuttani. Niiden otusten nimi alkaa sanalla Voima ja olen tehnyt niitä jo savipaja aikoinani punasavesta.

Aivan lähipäivinä otan palan savea eteeni ja pyöräyttelen uuden erän nettikauppaan näitä eläimiä. 20 erilaista kuten siilejäkin kerralla ja jokaisella on oma nimensä. Tuli mieleeni, että tein joskus myyntiin niin paljon savesta lehmiä, että niiden nimetkin jo loppuivat kesken. Silloin oli koko lähipiiri valjastettu keksimään uusia lehmille sopivia nimiä. No niin, takaisin asiaan: Ensin laitan uuden erän voimasiilejä kauppaan ja sitten vasta saan keskittyä näihin uusiin voimaeläimiini.


2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle voimaeläimelle ja onnea inspiraatioille ja ideoille. On mahtava tunne, kun jokin inspiraatio alkaa myllätä.
    Minulla on tämä kevät ollut oikein inspiraatioiden aikaa. Pää aivan kuhisee uusia juttuja, kun vain ehtisi kaiken tehdä. Mutta on nautinnollista kylpeä inspiraatioissa, kaikkea ei tarvitsekaan toteuttaa. Toivon että uudet voimaeläimesi kuitenkin toteutuvat. Mielenkiintoista odottaa.

    VastaaPoista
  2. Uuna, minullakin usein pää kuhisee ja se on hienoa! Välillä joku idea on huippuhyvä syntyessään ja sitten viikon kuluttua se tuntuukin ihan tyhmältä. Millaisethan ideat ja inspiraatiot ovat parhaita, sellaisia ajattomia, etteivät kuihtuisi kokoon milloinkaan? Tulee mieleen monet ajattomat muotoilut, jotka tuntuu aina vaan hyviltä jutuilta vaikka menisi kymmeniä vuosia.
    Nämä voimaeläimet uskon toteuttavani, mutta elinkaari jää nähtäväksi :)

    VastaaPoista