.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 19. toukokuuta 2012

Voimakorttien tarkoitus ja käyttö


I do Africa - Tahdon Afrikka Voimakortti

Breath of Wind - Tuulenhenki


Tunne vapaus ja ilma ympärilläsi. Tiedä, että kaikki on sinulle mahdollista. Mitä ikinä tahdotkin saavuttaa, voit sen tavoittaa, jos vain sydämestäsi antaudut intohimollesi.  • voimakorteilla on nimensä mukaisesti voimauttava tarkoitus. Voimakortteja on kahta kokoa: Isompi postikorttikoko ja pienempi käyntikorttikoko. Korttien takana on runsaasti tyhjää valkoista kirjoitustilaa.

  • voimakorttipakassa on 20 erilaista korttia ja kullakin kortilla on oma viestinsä

  • kortit ovat ensisijaisesti tarkoitettu oman itsetutkiskelun välineeksi tai keskustelun herättäjiksi ryhmätyöskentelyissä. Pienet kortit sopivat henkilökohtaiseen käyttöön ja isommat kortit paremmin ryhmätyöskentelyyn.

  •  I do Africa - Tahdon Afrikka kortit viestivät myös suvaitsevaisuudesta ja toiveesta koko maailman rauhaisaan yhteiseloon

  • kortit toimivat henkilökohtaisena opastajana omalla sisäisellä tutkimusmatkalla. Pakasta valitaan sattumanvaraisesti kortti, jonka herättämät mielikuvat auttavat nostamaan vastauksia omasta sisimmästä. Meillä kaikilla on vastaukset itsellemme, jos vain uskallamme luottaa itseemme. Kortit auttavat luottamaan vahvistamalla niitä vastauksia, jotka jo alitajuisesti tiedostamme. Todennäköisesti joku korteista nousee muita tärkeämmäksi eli voimauttavaksi. Tuon kortin voi laittaa paikkaan, jossa se on näkyvillä muistuttamassa itselle tärkeästä asiasta. Tärkein viesti on aina jokaiselle ihmiselle oman sisimmän esiin tuoma viesti, siihen kannattaa luottaa.


Voimakortteja voi ostaa Runotalon nettikaupasta. Sinne pääset tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti