.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Valmistaudun Äitimaamessuille ja Maatiaisen siementilaus saapui


Tässä ovat Makasutu Pyhä metsä voimakortit valmiiksi pakattuina Äitimaa messuja varten. Ompelin kangasliinat afrikasta ostamastani batiikkivärjätystä kankaasta ja käärin ne korttien ympärille Japanilaiseen tyyliin. Löysin taitteluohjeen täältä. En tiedä olisiko olemassa afrikkalaista taittelutyyliä?Messuilla myyn muutamia ylimääräisiä Makasutu kortteja irtokappaleinakin. Kaikkiin voimakortteihin voit tutustua Voimakortit & voimatuotteet blogissa.


Maatiaiselta tilaamani siemenet saapuivat jo. Suurin osa on monivuotisia perennoja, jotka voi kylvää keväällä ulos. Osa vaatii kylmäkäsittelyn tai kylvön syksyllä. Kääpiösamettikukka on esikasvatettava. Maatiaisen toimitus oli tosi nopea ja sain kaiken mitä tilasin. Hyötykasviyhdistykseltä tilaamani siemenet eivät ole vielä saapuneet, mutta odotan niiden ehtivän vielä tämän viikon aikana. Tapaan äitini viikonloppuna ja lupasin hänelle osan siemenistä, että hän voisi kasvattaa jotain parvekkeellaan. Äitini toimittaa minulle samalla uudet kirjanmerkit, jotka hän tekstasi Talvi 2012 voimakirjoihin. Kirjanmerkeissä on aina kunkin kirjan latinankielinen nimi.

Nyt jatkan messuvalmisteluja. Voimasiilejä on saatava uusi erä valmiiksi pesineen ja nimineen. Täällä on siis jonkinsorttiset kastajaiset menossa. Messuilla myytäviin tuotteisiin voi tutustua Runotalon nettikaupassa. Otan messuille mukaan nettikaupan koko valikoiman ja lisäksi muutamia tuotteita, joita ei ole nettikaupassa.

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniisti pakkuja voimakortit ovatkaan! Ne ihan kutsuvat ottamaan käteen. Toivon kovasti, että moni paketti löytää arvostavan ostajan.
  Voimia sinullekin sinne, messut ovat aina raskaita vaikka mielenkiintoisia.

  Kesästäsi tulee kukkakesä ja mekin saamme nauttia siitä :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos voimien toivotuksista Uuna, niitä varmasti tarvitsen. Viimeksi messujen jälkeen olin ihan poikki. Mutta kyllä se oli sen arvoista, voi sanoa, että olin väsynyt mutta onnellinen.

  Kukkakesä meille kaikille!

  VastaaPoista